joi, 12 decembrie 2013

ID Xtra, un nou canal Discovery

Discovery Networks CEEMEA ( Europa Centrală și de Est, Africa si Orientul Mijlociu) a anuntat o nouă televiziune, care va avea denumirea de IDXtra .

Noul canal, ce va fi dedicat in special femeilor si va fi orientat către mister si suspans, va avea varianta atât SD, cât și HD și va fi lansat în al doilea trimestru al anului 2014.

Comentând cu privire la lansare, Paul Welling de la Discovery Networks CEEMEA a spus: "Există o creștere pe piață a cererii pentru producții de mister și suspans, iar noi avem experiența și capacitatea de a satisface această cerere. Vom lansa ID Xtra în 2014 , în cât mai multe dintre cele 105 piețe din CEEMEA. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu care colaborăm au semnat deja contracte pentru distribuția acestui nou canal"

Discovery Communications va investi peste 1,5 miliarde de dolari in conținut și acest trend va continua.

Discovery Networks a amintit si de succesul celuilalt canal al său pentru femei, TLC , care a fost lansat în anul 2011 si care a devenit cel mai distribuit canal de divertisment pentru femei din lume.


Un comentariu despre subiectul „ID Xtra, un nou canal Discovery”:
Anonim

Pe mine ma deprima cand vad ID. Cand vad cate crime, cata rautate, cate familii destramate, cate vieti distruse. E adevarat ca vinovatii sunt in majoritatea cazurilor prinsi dar ce folos cand s-au distrus atatea vieti. Si deprimarea vine din faptul ca acele cazuri sunt reale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile