joi, 19 decembrie 2013

Eurosport va transmite Premier League în România

Dupa ce au fost lansate diverse zvonuri privind cumpararea drepturilor de difuzare in Romania a meciurilor din Premier League, iată ca surpriza vine de la Eurosport.

Acordul cuprinde drepturile de transmisie în Romania pentru restul sezonului 2013 - 2014, precum şi pentru sezoanele 2014 - 2015 şi 2015 - 2016.

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League referitor la drepturile de transmisie în Romania, în direct şi în exclusivitate, a primei ligi a campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.

Versiunea în limba română a canalului Eurosport va transmite ÎN DIRECT cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Vor fi de asemenea transmise ample rezumate ale fiecărei etape.

Grupul Eurosport a achiziţionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru Internet şi echipamente mobile. Fanii vor putea urmări meciuri ÎN DIRECT şi la cerere și pe Eurosport Player, platforma de transmisie simultana online a Grupului. Serviciul este accesibil pe mobile, PC, tablete şi smart TV. Transmisiunile online sunt accesibile doar utilizatorilor din România.

Valentin Macovescu, Director Relații Internaţionale al Grupului Eurosport, a declarat: “Suntem încântaţi de achiziţionarea drepturilor pentru English Premier League, valabile pentru toate platformele media. Această competiţie de top completează oferta noastră de evenimente premium pentru Romania. Mai presus de cluburile prestigioase şi de starurile sale, English Premier League este recunoscut pe plan internaţional drept unul dintre cele mai populare campionate de fotbal. Suntem nerăbdatori să putem oferi abonaţilor din România această excepţională competiţie”.

Directorul executiv al Premier League, Richard Scudamore, a adăugat: “În trecut, Eurosport a investit în drepturile de transmisie și suntem extrem de încântați să colaboram din nou.”

Canalul are un istoric excelent în ceea ce privește transmisiunile sportive și sunt convins că va oferi un conținut premium care să promoveze Barclays Premier League în rândul iubitorilor de fotbal din România”.

English Premier League este una dintre cele mai spectaculoase ligi naţionale de fotbal din Europa şi reuneşte numeroşi jucători de top, precum Luis Suarez şi Steven Gerrard (Liverpool FC), Wayne Rooney (Manchester United FC), Frank Lampard (Chelsea FC), Sergio Aguero (Mancherster City FC) sau Mesut Ozil (Arsenal FC), dar şi antrenori reputati, ca Jose Mourinho (Chelsea FC) sau Arsene Wenger (Arsenal FC).

English Premier League completează oferta Eurosport care cuprinde deja sporturi de iarnă (cupele mondiale de schi alpin, biatlon, sărituri cu schiurile), transmisiuni directe de la trei dintre cele mai importante turnee de Grand Slam (dintre care Australian Open va începe în ianuarie) şi cele mai importante competiţii cicliste din calendarul mondial (Giro d'Italia, Turul Franței şi Vuelta). În fiecare weekend, Eurosport 2 transmite în direct până la cinci meciuri din prima ligă germană de fotbal, Bundesliga.


5 comentarii despre subiectul „Eurosport va transmite Premier League în România”:
Anonim

In fine...

Cristy

Se pare ca cei care au Eurosport varianta HD nu receptioneaza meciurile, ci programele din varianta internationala.

Anonim

Ei... in timpul meciului arsenal-chelsea mergea wrestling sau nu stiu ce... Trist că minţiţi

detrax

Trist e că nu te duce pe tine capul anonim. Poate ar trebui sa citesti cele 3 articole de mai jos inainte sa jignesti si sa primesti la randul tau raspuns in aceeasi maniera binemeritata:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/de-ce-nu-sunt-transmise-meciurile-din.html

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/eurosport-premier-league-romania-la.html

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/eurosport-premier-league-romania-la_23.html

Dupa cum observi, acest Eurosport Premier League Romania este unul special si se receptioneaza doar la UPC si Romtelecom, inclusiv la DTH-urile lor Focus Sat si Dolce Tv si este necesar sa dai rescanare.

Anonim

De ce nu se mai transmite Premier League și duminica?Mâine e Liverpool-Tottenham și din câte văd,nu e transmis!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile