KidsCo se închide

Canalul internațional pentru copii KidsCo se va închide, din cauză că NBCUniversal a cumparat restul de acțiuni pe care nu le deținea încă la televiziunea pentru preșcolari Sprout, pe care va fi concentrată toată atenția, mai ales că, în august 2013, aproximativ 55,218,000 gospodarii din SUA (48.35% din casele cu cel puțin un tv) receptionau televiziunea Sprout.


Decizia de a opri difuzarea canalului Kidsco a fost luată și din cauza naturii "provocatore" a mediului tv concurențional al televiziunilor pentru copii.

"Ambii actionari ( NBCUniversal și Corus Entertainment ) au decis să închidă televiziunea până cel mai târziu la începutul anului 2014," au anunțat cei doi parteneri joint-venture ai KidsCo.KidsCo, care este prezentă în peste 100 de țări din întreaga lume, nu a reușit să se lanseze efectiv în Marea Britanie și pe piețele din SUA, ci doar ca un bloc de programe.

KidsCo asigura și blocul de programe Syfy Kids, care va fi de asemenea desființat.

În ultima perioada, la KidsCo au fost schimbați mai multi directori, dar niciunul nu a reusit sa redreseze televiziunea.

KidsCo a fost lansat in anul 2007, ca un joint-venture între Sparrowhawk Media, DIC Entertainment si Corus. NBCU a dobândit ulterior Sparrowhawk, în timp ce Jar Cookie a cumparat DIC Entertainment, apoi Jar Cookie și-a vândut participatia sa, în luna mai a anului trecut.


----- Offtopic reminder -----

Nu uitați, începand cu 21 noiembrie au fost lansate ofertele de BLACK FRIDAY 2014, eveniment cunoscut și ca Vinerea Neagră. Fanii media, ai telecomunicațiilor și ai tehnologiei vor putea găsi de BLACK FRIDAY 2014 reduceri sau promoții pe website-urile diverselor magazine online ( Flanco, Emag etc ) sau ale operatorilor de telefonie, televiziune, internet.

Articol publicat vineri, 15 noiembrie 2013.
Articol de :Trimiteţi un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2010-2014. HD Satelit - All Rights Reserved
Template modified from template created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger