marți, 12 noiembrie 2013

Internet Explorer 11 pentru Windows 7

Microsoft a lansat joi browserul Internet Explorer 11 pentru Windows 7, oferind, conform companiei, o creștere de viteză față de Internet Explorer 10, precum si alte noi îmbunătățiri tehnologice, cum ar fi prerandarea și preluarea în avans.

Dacă până astăzi utilizatorii putea descărca manual Internet Explorer 11 pentru Windows 7 de pe site-ul Microsoft, compania a activat acum noul IE 11 ca actualizare automată pentru Windows 7.


În general, Microsoft susține că utilizatorii care fac acest update vor beneficia de o îmbunătățire de 9% a vitezei de afișare a siteurilor fața de Internet Explorer 10.

IE 11 oferă noul compiler "just-in-time" Chakra Java, conceput pentru a îmbunătăți performanța reală în navigarea pe site-uri, plus suport pentru diferite componente ale standardului ECMAScript6, dar si o opțiune care este afisată chiar de la prima pornire si care oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege ca browserul să comunice site-urilor că nu se dorește tracking-ul activității.

De asemenea, IE11 WebGL îmbunătățeste procesarea grafica în placa video, reducând astfel consumului de resurse al procesorului computerului si deci optimizând performanța generală. De asemenea, Microsoft a îmbunatatit conformarea cu standardele web, activâand inclusiv procesarea video HTML5 fără a fi necesare plugin-uri.

Alte îmbunătățiri de performanță constau în preluarea automată a linkurilor interne principale de pe pagina web, descărcându-le și construind pagina chiar înainte ca utilizatorul să dea click pe un link. Inclusiv elementele de fundal sunt descărcate și stocate înainte de a accesa aceste linkuri. De asemenea, dacă navigați către altă pagină web, pagina anterioară este stocată în cache pentru o tranziție lină sau pentru reîncarcare mai rapida, dacă reveniți la aceasta.

Totuși, Internet Explorer 11 nu activeaza pentru Windows 7 unele funcții existente la varianta pentru Windows 8 sau 8.1.

Aceste functii prezente exclusiv pe sistemul de operare Windows 8 sau 8.1 sunt în special utile dacă folositi un dispozitiv cu touch, cum ar fi funcția Flip ( care transforma design-ul site-urilor web și le afișează precum o aplicație de telefon mobil) sau funcția Snap ( care permite afișarea mai multor siteuri în paralel ).


Niciun comentariu despre subiectul „Internet Explorer 11 pentru Windows 7”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile