miercuri, 20 noiembrie 2013

"Digi Online" va fi denumirea noii platforme video online a RCS-RDS ?

La începutul lunii trecute, RCS-RDS anuțase planurile sale de a lansa o platforma video online, care putea fi accesată și de pe dispozitivele mobile, oferind încă de la început și programe de televiziune online live.

Pe lângă televiziunile online, platforma video web-based trebuia sa ofere si acces la alte tipuri de servicii si continut, precum cele PPV ( vizionare contra cost ).

Deși în acel moment se preconiza că e posibil ca platforma să fie lansată chiar din luna octombrie, iată că totusi am trecut de jumătatea lunii noiembrie și încă proiectul nu este definitivat.

Totusi, între timp RCS-RDS a înregistrat două cereri la OSIM pentru marca "Digi Online", aceasta fiind încadrată ( după produse şi / sau servicii grupate pe clase) în categoriile : publicitate, telecomunicaţii, educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale.

RCS-RDS a depus cerere și pentru înregistrarea a doua logo-uri conexate denumirii "Digi Online".

Așadar, este posibil ca respectiva marcă să reprezinte denumirea noii platforme video online a RCS-RDS, iar unul dintre logo-urile de mai sus să fie utilizate pentru serviciul web tv al companiei.

Un alt argument în favoarea posibilei utilizări a acestei denumiri ar fi domeniul pe care RCS-RDS l-a înregistrat la RoTLD:

Nume Domeniu: digi-online.ro
Registrar: ICI - ROTLD
Data Înregistrării: 2013-10-01 17:00:00
Status: OK
Nume Deţinător: RCS & RDS S.A.
Adresă#1: Str. Dr. Staicovici nr. 75
Adresă#2: Forum 2000 Building, Faza I, Et. 2
Adresă#3: Oraș: Bucuresti, sector 5, Cod Poștal: 050557, Țara: ROMANIA
Telefon: +40.314004440
Fax: +40.314004441
Email: contact-tech@rcs-rds.ro


Un comentariu despre subiectul „"Digi Online" va fi denumirea noii platforme video online a RCS-RDS ?”:
Anonim

Confirm! Conform rotld.ro RCS-RDS a inregistrat la in inceputul lunii octombrie 2013 domeniul digi-online.ro care va fii adresa unui site de live tv si video on demand care cel mai probabil va fi lansat la inceputul anului viitor! Sper sa se definitiveze mai repede proiectul!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile