duminică, 17 noiembrie 2013

BBC News și alte patru canale BBC trec la HD

BBC a început testele pentru două dintre cele cinci noi canale HD de pe satelitul Astra 2F de la 28.2 grade Est.

În iulie anul trecut, radiodifuzorul a anuntat lansarea a cinci noi variante de canale în format High Definition, denumite BBC News HD, BBC Three HD, BBC Four HD, CBBC HD și Cbeebies HD, undeva la începutul anului 2014. Toate canalele BBC HD va fi disponibile gratuit FTA.

Emisiunile BBC Four HD și Cbeebies HD au început să fie emise pe:

Frecvența 11024, Polarizare Orizontală, fascicul U.K, DVB-S2 8PSK, SR 23000, FEC 2/3 .

Aceasta este aceeași frecvență prin care emit și BBC One Wales HD, BBC One Scotland HD și BBC Red Button HD.

Din pacate, noi nu am reusit sa le receptionam cu antena de 80 cm si probabil nu exista sanse de reusita in afara UK, indiferent de mărimea antenei folosite. Daca totusi dvs. veti reusi receptia, puteti specifica la comentarii diametrul antenei si locatia / țara unde vă aflați.

Oricum, ar fi interesant daca BBC News HD ar inlocui varianta de BBC World News care se regăsește și in unele grile ale operatorilor români de cablu digital.


4 comentarii despre subiectul „BBC News și alte patru canale BBC trec la HD”:
Anonim

chiar ma uitam vineri la meciul de pe RTV iar in paralel mai dadeam si pe RAI 1 HD sa vad italia-germania. ( locuiesc in italia ). Era ca si cum m-as teleporta din 1995 in 2013 prin simpla apasare a unui buton al telecomenzi.

Anonim

stai numa stai sa vezi ,Romania trece drect la 16K!!! ;))))) atunci sa te vad eu daca mai ai curajul sa apesi butonu:))))))

Anonim

BBC NEWS nu e transmis in Romania ci BBC WORLD NEWS care nu seamana cu versiunea pentru UK.

Anonim

Asta ai inteles tu din tot articolul ?? Ideea e alta: c[ exista BBC News HD, pe care ar putea sa il bage si la noi, indiferent ce varianta de BBC e retransmisa pe la noi. Ai ceva impotriva ? :) Eu as fi de acord.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile