duminică, 27 octombrie 2013

Viacom, Eurosport și Discovery sunt grupurile de televiziuni internaționale cu cele mai mari venituri din Europa

Grupul de canale Viacom va avea în anul 2013 în Europa cele mai mari venituri dintre toate grupurile de televiziuni internaționale, potrivit unui nou raport de la Digital TV Research.

Acoperind 225 canale internaționale și 11 grupuri grupuri de rețele tv, studiul arată că veniturile canalelor de televiziune ale Viacom vor fi de 749 milioane dolari, urmate de Eurosport (651 milioane dolari ) și Discovery (620 milioane dolari ).


Viacom va rămâne cel mai mare grup de canale ( ajungand la venituri de 975 de milioane de dolari în 2018 ), urmat de Eurosport ( 801 milioane dolari in 2018) și Discovery (772 milioane dolari in 2018, deși Discovery și Eurosport e posibil să fuzioneze complet unele operațiuni până atunci) .

Autorii raportului au mai declarat : "Recesiunea economică a afectat unele regiuni mai mult decât altele. Previziunile pentru Marea Britanie sunt optimiste în general, dar nu trebuie să ne așteptăm la creșteri în Spania, Portugalia și Italia până anul viitor. Estimările și prognozele din acest raport au fost realizate cu ajutorul unei analize aprofundate a sute de baze de date financiare".

Veniturile totale pentru primele canale de televiziune cu plată din Europa au ajuns la 4.21 miliarde dolari în 2012 și vor crește cu 31%, ajungand la 5,52 miliarde de dolari până în 2018.

Deși oferă cea mai mare parte din venituri, profitul provenit din taxele de redistribuție își va încetini creșterea pe piețele mature.

Veniturile provenite din taxe de redifuzare vor urca cu 14,1 %, de la 2.91 miliarde dolari în 2012 la 3,32 miliarde de dolari în 2018.

Veniturile din publicitate vor crește însă cu 69 %, de la 1,30 miliarde de dolari în 2012 la 2,20 miliarde de dolari până în 2018.

Marea Britanie și Irlanda sunt piețele care au adus impreună cele mai mari venituri.

Poate mai surprinzator pentru unii este ca Europa de Est a devenit deja a doua mare regiune cu venituri pentru televiziunile internaționale și este de așteptat să depășească Marea Britanie și Irlanda în următorii 5 ani.


3 comentarii despre subiectul „Viacom, Eurosport și Discovery sunt grupurile de televiziuni internaționale cu cele mai mari venituri din Europa”:
Anonim

MTV si Europsort sunt canale bine vazute in Europa de Vest. Noi nu prea le iubim din cauza ca suntem incantati mai mult de manele si fotbal romanesc, care din pacate nu se prea gasesc la canalele Viacom si Eurosport.

Anonim

Si si si potrivit raportului de la digital tv research -intact media nu apare in acest top? :)))))

got

Potrivit intelepciunii tale, Intact media sau alte companii romanesti au televiziuni internaționale, adică multilingve? Unii dintre voi citiți știri sau titluri doar pe jumătate?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile