luni, 7 octombrie 2013

Rețea care furniza metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată anihilată în Germania

În Turingia si Bavaria anchetatorii au anuntat ca au identificat o rețea care furniza metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată, despre 4 inculpați din Südthüringen și Coburg presupunându-se că vindeau accesul ilegal la televiziune cu plată la câteva sute de clienți.

Conform presei locale de astazi, există patru suspecți principali din regiunile amintite, bărbați în vârstă de 21, 27, 48 si 52 ani, asupra cărora s-a lansat acuzația că au oferit contra cost acces la platforma DHT prin satelit Sky Germania.


"Clienții" ar fi recunoscut ca plăteau o taxa initială de 60 de euro și apoi o taxă lunară de 5-10 euro.

Cheile de decriptare pentru televiziunile codate erau transmise de la mai multe servere, prin internet, către receptoarele clienților, conform solicitărilor receiverelor acestora.

Atenția anchetatorilor asupra acestui caz a fost atrasa în luna aprilie 2013, situația fiind sesizată de către un informator.

Principalul acuzat de către autorități este un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost identificat în sudul Turingiei ( land situat în centrul Germaniei ), pentru care acuzatiile ar fi fost confirmate în mare parte, conform presei locale.

Cu toate acestea, el și toți ceilalți acuzați au fost interogați pentru moment în stare de libertate.

Ce surprinde la acest caz este identificarea adreselor IP a celor care s-au abonat, pentru 60 dintre aceste adrese utilizatorii "clienți" fiind deja identificati. Autoritățile germane au anunțat că vor fi declanșate dosare separate pentru acești beneficiari, sub invinuirea de complicitate la "spionaj informatic" și "achiziționare de servicii fauduloase". Pentru aceste infractiuni ale "clientilor", pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 3 ani, respectiv amenda amenda penală.


Niciun comentariu despre subiectul „Rețea care furniza metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată anihilată în Germania”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile