miercuri, 30 octombrie 2013

Compania CME ( care deține și canalele Pro Tv ) a descris ultimele rezultate financiare ca fiind unele "inacceptabile"

Noua echipa de management de la Central European Media Enterprises ( CME ), care detine si televiziunile Pro Tv din România, a descris ultimele rezultate financiare ale companiei ca unele "inacceptabile".

Michael Del Nin ( co-CEO al CME ) a declarat: " Mi se pare că am ajuns la un nivel de performanță inacceptabil. Ne-am orientat întreaga noastră energie pentru a aborda cele mai importante cauze care au determinat aceste rezultate financiare slabe, dar și pentru găsirea de soluții."

Christoph Mainusch ( co-CEO al CME ) a adaugat : "Datele arată ca avem o audiență de top, care ne oferă un avantaj puternic asupra concurentei. Ne-am propus să profităm de acest element al audienței ridicate, prin concentrarea eforturilor noastre către îmbunătățirea monetizării. Optimizarea performanței operațiunilor noastre din Cehia este prioritatea principală. Noi credem că reconstruirea relațiilor cu clienții nostri, protejând în același timp creșterile de prețuri obținute anul acesta, este un pas esențial pentru îmbunătățirea poziției noastre competitive pe această piață".

CME a avut venituri nete de 135,8 milioane dolari în al treilea trimestru al anului 2013, comparativ cu 140 milioane de dolari in perioada similară a anului trecut.

Problema pare a fi în Republica Cehă, pentru că veniturile din Cehia au fost in trimestrul al treilea din 2013 de 39,3 milioane dolari, în contrast cu 51,5 milioane de dolari un an mai devreme, în timp ce pe alte piețe ale CME, veniturile fie au crescut, fie au rămas constante.

Un exemplu pozitiv și de care CME este foarte mulțumită îl reprezintă România, care a depășit în prezent Republica Cehă în termeni de venituri.

CME este o companie cu vechime în oferirea de servicii de televiziune comerciale în Europa Centrală și de Est, având în prezent operațiuni în România, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croația și Slovenia.


Niciun comentariu despre subiectul „Compania CME ( care deține și canalele Pro Tv ) a descris ultimele rezultate financiare ca fiind unele "inacceptabile"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile