marți, 10 septembrie 2013

Voyo a lansat un receptor dedicat

Voyo a lansat un receptor standalone dedicat denumit VOYO Player, pentru utilizatorii din Cehia. Dispozitivul va folosi serviciile Voyo pentru a oferi abonatilor posbilitatea de a viziona filme, seriale tv și emisiuni în direct sau inregistrate, direct pe televizoarele obișnuite, chiar dacă nu sunt smart tv, anunță voyo.nova.cz, parabola.cz și Nova Tv.

În plus față de accesul la întreaga biblioteca Voyo din Cehia, ce conține aproape 1800 de filme, seriale si emisiuni ale TV Nova, receptorul va permite de asemenea accesul live la mai multe canale tv, printre care NOVA Sport sau Voyo Cinema.


Receptorul VOYO Player va permite conectarea televizorului la internet, prin aplicatii pentru portaluri de știri, Vremea Yahoo, Picasa sau Facebook.

Voyo Player este acum disponibil in depozitele magazinelor din Cehia, iar clienții vor putea in maxim câteva săptămâni să il cumpere.

Dispozitivul se adresează unei piețe de peste 2,5 milioane de utilizatori de televizoare non-smart din Cehia si are si placă de rețea WiFi, prin care oricine poate conecta televizorul la internet.

Pentru a conecta dispozitivul la televizor este folosit un cablu HDMI, iar în cazul în care utilizatorul va folosi receptorul cu un televizor fără suport HDMI, se poate conecta printr-un cablu audio-video Jack - RCA analogic.

Voyo Player vă permite si redarea de filme sau vizualizare fotografii, atât de pe USB, cât și prin mediaservere DLNA.

Pretul receptorului va fi de 1399 coroane cehe ( aproximativ 242 lei ).

Serviciul Voyo este în prezent disponibil, în plus față de PC-uri și televizoare inteligente de la LG, Samsung și Panasonic, și pe smartphone-uri și tablete, cu suport pentru sistemele de operare iOS și Android.

Voyo operează si in țara noastră si ar fi interesant daca acest receptor Voyo Player ar fi lansat si în Romania, ceea ce nu este exclus.


2 comentarii despre subiectul „Voyo a lansat un receptor dedicat”:
Anonim

Daca ar fi si in Romania la pretul asta, ar merita si doar pentru internet si filme online sau de pe USB sau server.

Anonim

Vad, intr-o prezentare pe Youtube, ca are presetat meniu si in limba romana. Poate ca anul viitor va fi disponibil si pe piata romaneasa....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile