luni, 16 septembrie 2013

Orange TV Go, noua variantă de aplicație de la Orange România pentru telefoane și tablete cu Android și iOS

Orange Romania a lansat noua varianta a aplicaţiei sale, cu numele de Orange TV Go, cu care poţi viziona în direct, pe telefonul mobil sau pe tabletă, posturile TV preferate, precum şi filme şi videoclipuri de la DailyMotion.

Ce nu am observat in oferta de televiziune online sunt canalele trustului Pro Tv, canalele Intact ( Antena 1 de exemplu ) si Prima Tv. probabil pentru primele doua lipsa este motivata fiindca sunt transmise pe alte platforme online concurente si proprietare ale trusturilor care detin televiziunile in cauza ( Voyo.ro si AntenaPlay.ro), dar pentru Prima Tv nu am gasit explicatia.

La programele live din Orange Tv Go ai acces daca esti abonat Orange Tv DTH ( in functie de pachetele tv achizitionate ) sau Pantera ( 17 canale), filmele si Daily Motion fiind disponibile pentru toti clientii. Vor exista si emisiuni in avanpremiera si filme disponibile gratuit o perioada promotionala, până pe la mijlocul lunii octombrie 2013.

În plus, ai acces la ghidul TV complet, în care poţi găsi uşor programele care te interesează: ştiri, muzică, filme, desene animate, emisiuni de sport sau ştiinţifice. Abonează-te la notificări pentru a afla când începe emisiunea ta preferată sau recomand-o prietenilor pe Facebook, Twitter, e-mail şi SMS.

- aplicaţia este gratuită, însă traficul de internet efectuat pentru descărcarea ei se taxează conform planului tarifar activ
- poţi folosi aplicaţia atât prin 3G, cât şi prin Wi-Fi, dacă eşti client Orange şi te afli pe teritoriul României
- în roaming, pentru traficul de net efectuat se vor aplica tarife corespunzătoare ţării în care te afli
- pentru accesul în aplicaţie trebuie să foloseşti numele de utilizator al contului tău online Orange
- dacă ai deja un abonament Orange TV, intră în contul tău şi asociază abonamentul pe care îl ai cu numele tău de utilizator înainte de a folosi aplicaţia
- accesul la canalele TV şi traficul de net consumat pentru accesarea acestora se taxează conform planul tău tarifar
- funcţionarea corectă a aplicaţiei pe Android 2.3 depinde de capabilităţile dispozitivului folosit.

Poţi urmări canalele Animal Planet HD, B1, BabyTV, BBC Ententainment, BBC Knowledge, Bollywood HD, Comedy Central Extra, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Disney Channel, Disney Junior, DocuBox HD, DuckTV HD, Etno, Euronews, Eurosport 2 HD, Eurosport HD, Fashion One HD, Favorit, FightBox HD, Filmbox HD, FilmCafe, Fuel TV HD, History Channel HD, JimJam, KanalD, Mezzo, Minimax, MTV Live HD, N24 Plus, Nat Geo Wild HD, National Geographic HD, National TV, Nickelodeon HD, Realitatea, RomaniaTV, Taraf, TLC, Trace Sports HD, Trace Urban HD, Transilvania Live HD, Transilvania Look HD, Trinitas, Turbo HD, TV 1000, TV Paprika, TVR 1, TVR 2, TVR 3, ,TVR HD, TVR International, TVR news, VH1, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Nature sau Viasat History HD, dacă oferta ta include accesul la aceste canale prin intermediul aplicaţiei.

Ce este nou:
- aplicatia a fost schimbata in totalitate
- a fost creata o interfata speciala pentru tablete
- au fost adaugate mai multe posturi TV
- ai acces la filme si videoclipuri de la DailyMotion
- ai notificari si favorite sincronizate cu site-ul Orange TV Go.

Aplicatia poate fi downloadata gratuit pentru telefoanele cu sistem de operare Android de AICI, iar pentru telefoanele cu iOS de AICI.


8 comentarii despre subiectul „Orange TV Go, noua variantă de aplicație de la Orange România pentru telefoane și tablete cu Android și iOS”:
Anonim

Pare foarte misto aplicatia, mai ales ca merge si pe mobile mai slabe. Sper sa nu mai fie probleme de conectare ca la vechia varianta, cand trebuia sa incerci de mai multe ori pana reuseai sa vizionezi.

Anonim

Ce aiurea ca nu merg canalel Pro, Antena si Prima...

Anonim

Orange tv? NU MULTUMESC

Anonim

super cred ca trec la Orange firma la care sunt nu ofera asa ceva

Anonim

Care-mi dă și mie un cont de orange tv?

Cosmin Cureleanu

Anonim, care crezi ca e prost sa ti-l dea? :) Vrei sa incerci pui online pirat televiziunile de la Orange Tv si nu gasesti fraierul caruia sa ii folosesti contul ? Cumpara-ti , plateste, ca nimic nu e gratis, si apoi fa teste pe contul si riscul tau.

Anonim

Degeaba, dacă ai net mobil de la ei și ți se ia din trafic. Măgărie pe față! Care e gluma? Păi ofereau încă de la început așa ceva. Huăăăă!

Anonim

Poate fi folosit simultan pe mai multe ip, ca in cazul voyo? Se poate accesa si de pe alta retea de net, rds de exemplu?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile