sâmbătă, 31 august 2013

Primul televizor OLED cu ecran curbat de la Samsung a ajuns în magazinele din Europa: Samsung S9C

Samsung lansează în luna septembrie 2013 în Europa primul său televizor cu ecran curbat OLED TV ( S9C ), pe care il cataloghează ca pe o "adevărată experiență de vizionare cinematografică".

Samsung S9C este primul televizor care dispune functia Multi View, adică două persoane pot viziona continut diferit Full-HD pe intreg ecranul, chiar și în 3D, cu audio și control diferit pentru fiecare telespectator.

"Această caracteristică inovatoare Multi View transformă televizorul in intr-un care face cât două. Caracteristica este activată prin ochelarii activi 3D Samsung", declară producatorul.

Televizorul cu ecran curbat OLED este dotat cu Connection Box, care asigura printr-un singur cablu toate conexiunile, reducând dezordinea de cabluri din spatele televizorului. Connection Box poate fi utilizat si ca un kit care permite upgrade-uri ale televizorului în viitor.

Televizorul curbat OLED TV de la Samsung include de asemenea toate caracteristicile Smart TV, inclusiv noua interfaţă Smart Hub, care organizează divertismentul și conținutul în cinci panouri: TV, filme și emisiuni, social, aplicații, precum si fotografii, clipuri video și muzică.

Televizorul are si facilitatea "S Recommendation", care recomandă conținut bazat pe obiceiurile de vizionare ale proprietarului.

Televizorul este deja disponibil pentru comanda in Europa, iar primele livrări se vor face în prima săptămână a lunii septembrie.

Prețul de vânzare cu amănuntul în Europa este stabilit la 7999 euro.


Niciun comentariu despre subiectul „Primul televizor OLED cu ecran curbat de la Samsung a ajuns în magazinele din Europa: Samsung S9C”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile