sâmbătă, 24 august 2013

Feed-uri tv prin tehnologie IP

Furnizorul german de servicii tehnice Media Broadcast va introduce o soluție de distribuție a fluxurilor video si audio bazată pe IP, dar care poate fi folosita și la transmiterea de fișiere mari prin satelit.

NewsSpotter+, cum este denumit serviciul, foloseste capacitatea satelitului KA-SAT de la 9 grade Est, care a fost special conceput pentru serviciile bazate pe IP.

Acoperirea multinatională a satelitului, precum și antenele mobile pentru uplink vor permite transmisii de date mobile și configurare rapidă din orice locație.

De asemenea, aceasta solutie de transmitere a feedurilor prin satelit in tehnologie IP va fi mult mai ieftina decat cea clasică prin satelit.

Serviciul oferă o lățime de bandă de până la 10 Mbps pentru uplink si downlink.

Datele sunt receptionate direct la sediul Media Broadcast, prin care se ajunge apoi la destinatari. De aceea, nu este necesară o antena individuala de receptie, compania oferind metoda de a trimite la destinatari fluxurile audio video direct prin internet deschis.

Obiectivul NewsSpotter + este de a oferi serviciile pentru feeduri de televiziune și radio ( transmisii sportive si alte evenimente, stiri si altele ), dar si servicii pentru autorități și alte organizații.


2 comentarii despre subiectul „Feed-uri tv prin tehnologie IP”:
Anonim

pai pot sa transmita prin fibra optica si mai ieftin

detrax

Daca le tragi tu fibra optica pâna pe munte sau până la Las Fierbinti in câmp unde a apărut OZN-ul, atunci e ca tine, nu mai e nevoie de satelit. În rest, e foarte mare nevoie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile