marți, 20 august 2013

A fost anunţată data lansării consolei de jocuri Playstation 4

Urmatoarea generatie a consolei de jocuri de la Sony va fi disponibilă in America de Nord la 15 noiembrie 2013 și Europa la 29 noiembrie 2013.

Rivalul Microsoft a spus doar ca noua sa consolă Xbox One va fi pusă in vânzare probabil în aceeași lună.

"Sony a făcut progrese fantastice, care vor fi dezvaluite cand veti cumpara noul PS4, Dar consola inca nu şi-a arătat intreaga sa forţă de calcul", a declarat Rob Crossley, editor asociat la un binecunoscut site de stiri despre jocuri video, în urma anunțului de la Gamescom din Köln.

"Conferința de presă a companiei Sony a demonstrat inca o data faptul ca dezvoltatorii consolei PS4 au o relatie de invidiat, profundă și semnificativă, cu comunitatea de dezvoltatori indie. Dar directorii Sony au fără îndoială un sentiment de neliniște când văd că lista de jocuri exclusive Xbox One continuă să crească."

Lewis Ward, un expert in jocuri de la IDC, a fost de acord că în acest moment data de lansare are o importanţă mai mică.

"Dacă se dovedește că PS4 va fi pusă în vânzare de exemplu cu o săptămână înainte de Xbox One, atunci în mod clar Sony va avea timp să castige ceva bani", a spus el. "Dar până când vom ști şi când Microsoft va lansa consola sa Xbox One, nu putem să ne lansăm în speculatii. Oricum data lansării nu se va schimba intențiile oamenilor de a cumpăra una sau alta dintre cele două console rivale".

Sony a declarat că există deja la nivel mondial mai mult de un milion de precomenzi pentru noua sa consolă. Compania a adăugat că intr-un total de 32 de țări se va putea cumperă consola PS4 în  timpul sarbatorilor de Craciun.

De Craciun vor fi reduceri in SUA si la consola portabilă PS Vita, produsă tot de Sony. Reduceri de preturi se vor face inclusiv în Europa.

Comercianții cu amănuntul din Marea Britanie au declarat ca vor oferi consola PS Vita la pretul aproximativ 127 de lire sterline, incluzand si jocuri gratuite. Prețul PS Vita a fost redus deja la începutul anului în Japonia.

"Cred că o reducere de 50 dolari va impulsiona vânzările consolei portabile PS Vita in mod semnificativ", a concluzionat Ward.


3 comentarii despre subiectul „A fost anunţată data lansării consolei de jocuri Playstation 4”:
Anonim

Un pret aproximativ pt ps4 ?

Laurentiu

PS4 pret recomandat: 399 dolari SUA si 399 euro in Europa.

Xbox One pret recomandat: 499 dolari in SUA, 499 Euro în Europa și 429 lire sterline în Marea Britanie

Anonim

18 mil

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile