joi, 4 iulie 2013

Amenzi de milioane de euro pentru piratare programe tv

Un bărbat din Suedia a fost obligat să plătească daune de 12 milioane coroane suedeze ( 1,378 milione euro) către patru companii ce ofereau servicii de televiziune cu plată, după ce a fost acuzat si condamnat pentru detinere de receivere care putea decripta programe de televiziune in mod ilegal.

Barbatul in varsta de 43 de ani a avut la un moment dat a avut peste 650 de clienti la serviciul său ilegal, care permitea clientilor decodarea semnalele criptate ale Canal Digital, Viasat, Boxer si Hem Com.

Instanţa a mentionat că operațiunile pirat au început în anul 2004 și a fost coordonată în comun de învinuit si de un vecin, în propriile apartamente.


Activitatile de piratare au fost dezvoltate de-a lungul timpului, in colaborare cu alte persoane de pe internet, iar veniturile au fost acumulate într-un cont bancar aparținând mamei sale.

El a fost descoperit în anul 2008, când apartamentul său a fost percheziționat în legătură cu un caz separat, iar poliția a observat numărul mare de calculatoare din casă.

Aceasta este a doua amendă semnificativă pentru piraterie TV în ultimele săptămâni, după ce intr-un alt caz inculpatul a fost amendat cu 37 milioane coroane suedeze ( 4,25 milioane euro ).

In ambele cazuri nu s-a mentionat exact metoda de acces ilegal a programelor de televiziunile si nici serviciile oferite.


Un comentariu despre subiectul „Amenzi de milioane de euro pentru piratare programe tv”:
Anonim

javra de vecin

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile