marți, 11 iunie 2013

Orange TV DTH - Broșura oficială

Brosura conține informatii despre serviciile oferite. Se confirma detalii despre preturi si alte date interesante.

Imaginile scanate din brosura le gasiți pe pagina de facebook NWRADU.ro Facebook Page (corespondentă website-ului nwradu.ro).


9 comentarii despre subiectul „Orange TV DTH - Broșura oficială”:
Unknown

Ce să zic, interesantă oferta lor, puține canale de sort românești, servicii de cea mai bună calitate, dar totul nu-i pentru noi... 20€ penteu o instalare... E destul pentru oamenii de rând ca și mine.... Și sa vezi doar 20 canale Hd costa vreo 50 lei... În concluzie cred că va fi un serviciu excelent ce va avea cei mai puțini abonați.

Unknown

Atât că din ce văd eu mai sus, nu au fost specificate prețurile pentru celelalt canale SD și dacă se pot contracta separat, dar oricum e ok și așa, căci nu mă voi abona la ei niciodată, pentru ca nu-mi pot permite un asemenea abonament de 50 lei numai HD.

Anonim

Nu se pot alege numai canalele SD, ci doar pachetele specificate.

Unknown

Mda... Ce sa zic... Sa vedem ce e cu onlne-ul... Oare merge ceva? Ca eu nu pot accesa site-ul... Poate ne vor da ceva acolo... Si la preturi mai mici...

Anonim

O sa fie gratuit accesul online. Trebuie sa ai abonament la Orange Tv DTH, nu cred ca se vinde serviciul online separat.

Unknown

Și o să fie și ceva gen RDS? Ai net de la ei, te uiți la digisport...?

Anonim

Sa speram ca nu isi vor face niciodata canal propriu de sport prin care sa cumpere drepturile de transmisie la cele mai importante campionate de fotbal. Liga I pot sa o achizitioneze...faca bors cu ea :))

Unknown

Cine știe... Probabil vor avea și daia, căci în străinătate există orange sport

Anonim

confirm preturile de 9,4 si 11,6 euro - world hd 65 canale din care 17 hd , toate sunt canale bune, nu de alea de umplutura- in pretul abonamentului e inclusa chiria aparatului, imaginea se vede foarte buna, preturi valabile pe contract de 2 ani , au si la mediagalaxy si tot cu 200 lei reducere pentu tv hd cumparat de la ei ,reducere facuta fata de pretul de la raft pentu cei ce doresc orange dth, pentru cei care nu sunt abonati orange se mai platesc 40 euro instalarea si activarea,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile