vineri, 28 iunie 2013

Meniu secret Hotel Mode televizoare LG Smart 2013

Cum poti intra in meniul secret la televizoarele LG Smart model 2013 ( LA si LN ):

1. Apasati si tineti apasat butonul "Settings" ( vreo 5 secunde, timp in care va fi afisat meniul de setari, apoi acesta va disparea ) până sunt afişate pe ecran informatiile canalului ( info in partea de sus a ecranului).

2. Tastati rapid 1 1 0 5 si OK pe telecomandă, până nu dispare acel info canal de sus ( aveți timp doar câteva secunde).

Atentie nu modificati nimic prin acele meniuri daca nu sunteti siguri 100% ca stiti ce faceti, altfel riscati sa va deteriorati iremediabil televizorul si sa pierdeti garantia.

Efectuati teste pe riscul dvs. Nu ne asumam nici o responsabilitate.

Acest articol ne-a fost trimis de un cititor prin formularul de trimitere articole, insa nu detinem un astfel de televizor fabricatie 2013 pentru a va confirma functionalitatea lui. Daca ati reusit, v-am fi recunoscatori daca ati posta o confirmare la comentarii. După metoda de acces pare a fi meniul de Hotel, care permite şi salvarea listei de canale.

Cert este ca la modelele 2012 aceasta metodă nu functioneaza, dar nu este exclus sa fi fost rectivata aceasta facilitate de acces pentru modelele de televizoare LG Smart din 2013.

Pentru a accesa Hotel Mode pentru modele 2012, dar si pentru detalii salvare si editare lista canale orice model dupa 2009-2010, cititi articolul de AICI .


42 de comentarii despre subiectul „Meniu secret Hotel Mode televizoare LG Smart 2013”:
Alexandru

Salut, am testat la un smart tv lg 2013 32la620s si pot spune ca nu este meniul de service. E un meniu unde ai acces la anumite functii pt modul de hotel... Si inca cateva chestii care nu mi'am dat seama ce fac practic e un meniu cu 3 pozitii.

Anonim

Pai si ce functii apar scrise in acel meniu ? Ia vezi, poate permit salvarea listei de canale si alte chestii faine. Scrie si tu ce meniuri apar.

Unknown

la LA 690s nu merge.Nu imi apare nimic,nu intra in nici un meniu.O sa mai incerc dar am rupt telecomanda si nu vrea.multumesc oricum,sunt sigur ca o sa gasiti voi ceva pina la urma:D

.

Anonim

Merge verificat de mine pe model LG 2013 :

1. Dai pe un canal tv ( digital sau analogic ).
2. Apasa si tine apasat pe Settings până apare un popup cu informatiile despre program.
3. Apasa foarte REPEDE pe telecomandă "1105" + OK
4. Selectează "USB Close"

Anonim

confirm pe un ln5400.
am salvat, edit şi uploadat lista decanale.
dar meniul vestit ez_Adjust nu l-am gasit...dacă reuşeşte cineva rog să postaţi.
mulţumesc

Laurentiu

Pentru ce doresti tu, cred ca e valabila metoda asta si la televizoarele model 2013:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2012/11/menu-service-lg-42lm620s-instart.html

Anonim

Confirm pe un 42LA6130 (nu e smart), intra in meniu ascuns, pot alege treaba aia cu meniu hotel, pot salva canale si pot salva setarile actuale, nu am curaj sa fac upload:)

Unknown

Doresc sa pot edita lista de canale la un LG 47LA860V (model 2013) si am doar magic remote care nu are buton de Settings sa pot activa Hotel Mode cu metoda descrisa aici. Stie cineva cu aceasta telecomanda cum se poate salva lista de canale pe USB sau cum pot intra in service meniu. Multumesc. Victor

Anonim

Iti trebuie telecomanda normala. Vezi ca ca LG România oferă gratuit telecomanda normala tuturor celor care nu au primit-o cu televizorul. Trebuie sa le trimiti numele tau si numarul facturii si iti trimit ei gratuit telecomanda prin curier sau Posta.

Anonim

Oferta cu telecomanda gratuita a fost valabila numai pana pe 23 ianuarie 2014. Costul uneia este acum 45 lei.

Anonim

#multumesc, Laurentiu! (nu apucasem sa-ti raspund..mi-a scris pe una din paginile astea)

PART1/2
Revin cu rezolvarea la problema expusa de mine, intrarea in meniul de service, pt activarea HUBului USB.

LED LG 42LW-4500-ZB (led full hd, 3d, NU smart, NU conexiune internet..)

Am tot cautat solutii pentru intrarea in meniul de service, sa-mi pot activa optiunea de a folosi un HUB USB (tv ul are o singura mufa USB, iar mie imi trebuia pt 2 stickuri cu desene/filme + inca un USB pt alimentarea unui dongle allview smat2view. si nu voiam ca de fiecare data cand aveam nevoie de una din cele 3, sa tot frec mufa aia a tv ului)
Am gasit multe solutii pt intrarea in meniul service: varianta cu un telefon symbian si cu port infrarosu, varianta cu cablu facut, cu un jack intr-un capat si led in celalalt.. Am vrut ceva mai simplu, nu sa dau banii pe telecomenzi speciale de service sau sa fac alte artificii.
Detin un telefon Samsung S4 (i9505), care are port infrarosu si am cautat sa exploatez chestia asta.. cu succes.
Asadar, am reusit sa intru in Meniul Secret Hotel Mode (cu telecomanda originala a televizorului), Meniul Ez Adjust (cu telefonul Galaxy S4), Meniul Power Only (cu telefonul Galaxy S4) (care..nu e meniu, e doar un mod in care-ti intra televizorul..un screen saver alb).

Meniul Secret Hotel Mode (permite salvarea listei de canale, pe un stick usb, pt editarea ei pe un calculator, iar apoi uploadarea noii liste)
Aici am intrat folosind telecomanda originala a televizorului. Ea are buton de HOME (nu e setings, dar ii tine locul..).
1. cu televizorul pornit pe un post tv, am tinut apasat butonul HOME al telecomenzii (a.k.a. setings), pana a aparut meniul si apoi a disparut, aparand info-ul canalului respectiv (nu am dat drumul butonului HOME, decat atunci)
2. imediat ce a aparut info-ul canalului pe care eram, am dat drumul butonului HOME si imediat am tastat repede pe telecomanda originala, 1105 + OK (butonul ok din mijloc)
3. a aparut meniul Installation Menu, cu cele 4 sectiuni ale sale
4. eu vroiam sa editez lista de canale, pt a le avea in ordine alfabetica (la LGul meu, nu se pot rearanja dupa anumite criterii, posturile), asa ca am bagat un stick in usbul tvului, am intrat in submeniul TV Link Loader, de unde am exportat lista de canale curenta, pe USB
5. am scos stickul, l-am bagat in calculator, am instalat programul ChanSort_2014-01-27 (versiunea din 27.01.2014) si l-am deschis > FILE > Open TV data file > si m-am dus pe stick si am deschis lista de canale salvata
6. acolo iti afiseaza toate canalele (analog, digital, radio). eu am vrut sa aranjez in ordine alfabetica posturile din lista cu canale digitale, ceea ce am si facut, dupa care am dat SAVE AS si am salvat peste lista deschisa
7. am bagat din nou stickul in tv, am reintrat in meniul Installation menu (butonul HOME apasat > tastat 1105 + apasat OK), am reintrat in submeniul TV Link Loader si am uploadat lista proaspat editata
8. la final, televizorul se stinge automat, iar la repornire, am avut lista editata de mine

Anonim

PART 2/2
Meniul Ez Adjust
1. am intrat de pe telefonul legat la net, pe aplicatia lui de telecomanda universala WatchON
2. am adaugat acolo un device tv, marca Vizio
3. am intrat apoi pe ''telecomanda'' proaspat setata (Vizio TV) si am apasat butonul 123 (in interfata ei, sunt butoanele: Power ON/OFF, volume +/-, channel +/-, Mute, Source si 123)
4. la apasarea butonului 123 de pe telecomanda virtuala de pe telefon, apare un chenar cu cifrele de la 1..0 si inca 2 butoane: un ''-'' (minus) in stanga lui ''0'' (zero) si un simbol de ''enter'' in dreapta lui
5. butonul ''-'' mi-a deschis o fereastra in care sa bag un cod pin. am tastat codul 0413 (la unii ar merge doar 0000) si am intrat in meniul Ez Adjust
6. am ''vizitat'' toate submeniurile lui, sa vad ce e pe acolo (intram in ele cu sageata dreapta > din telecomanda originala a tvului si inapoi (back) dadeam pe butonul ''-'' din telecomanda virtuala creata pe telefon)
7. am modificat asa:
- Tool Option 2 > USB Count > era 1, am pus pe 2 (ala e maxim)
- Tool option 4 (astea nu aveau legatura cu HUBul meu USB) > THX > era 0, am pus pe 1
> THX Media Director > era 0, am pus pe 1
- Tool Option 5 > USB HUB Count > era 0, am pus pe 1
8. am iesit din meniu cu tasta ''-'' de pe telecomanda virtuala, am stins tv ul si l-am repornit cu telecomanda originala si acum folosesc pe singura mufa usb a tvului, un HUB USB cu 4 porturi (fara alimentare la priza) si imi vede cele 2 stickuri, inclusiv cand schimb sursa la TV sau dau eject la stickuri
Meniul Power Only (nu am inteles ce face asta, nici nu mi-am batut capul)
1. am intrat de pe telefonul legat la net, pe aplicatia lui de telecomanda universala WatchON
2. am adaugat acolo un device tv, marca Toshiba
3. am intrat apoi pe ''telecomanda'' proaspat setata (Toshiba TV) si ecranul tvului s-a facut instant alb (scrie sus ''power only'' mode), fara sa apas eu vreun buton
4. am iesit de aici cu telecomanda originala a tvului (practic, nu e meniu asta, nu ai ce sa modifici..se face ecranul alb). l-am stins si repornit.
Acum ma confrunt cu alta problema: pe siteul Lg a aparut pe data de 29.01.2014, un nou firmware 05.60.02, care se pare ca e cu probleme, in sensul ca da ''Eroare necunoscuta''/''Unknown error''. Cunost procedura, am facut multe updateuri, i-am contactat pe cei de la LG..sunt varza, saracii, habar nu au si nu-i intereseaza. Am gasit problema asta si la niste useri din germania care se plangeau de aceeasi chestie, deci probabil e ''build-ul'' upladat de Lg, stricat.
V-ati mai confruntat vreodata cu problema asta?
O zi buna tuturor!

Laurentiu

Felicitari pentru aceste doua comentarii, anonim. Sunt foarte bune, adevarate tutoriale !

O mica precizare: metoda pentru editare si salvare lista canale prin Hotel Mode precizata de tine nu functioneaza pe televizoarele LG 2012, pe acestea esti nevoit sa intri in meniul Service:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/11/meniu-hotel-lg-smart-editare-lista.html

Poti sa imi dai un link la aplicatia WatchOn pe care ai folosit-o, de pe Google Play ? Necesita port de infrarosu la telefon sau da comenzile prin Wifi ?

Daca te referi la una dintre aplicatiile de mai jos, necesita port IR, care cam lipseste la majoritatea telefoanelor cu Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=remote.control.samsung&hl=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.peel.samsung.app

Anonim

@Laurentiu: multumesc!
sper ca am fost cat mai explicit, asta e f important, pt ca de multe ori, daca nu explici in amanunt, cea mai mica chestie, poate sa nu-ti iasa treaba. am patit-o..cu chichitze care poate pareau logice..dar imi scapau.
in fine, led ul meu NU este smart si nu are niciunfel de conexiune la net. e doar full hd 3d (LG 42LW4500-ZB - -> http://www.lg.com/ro/tv/lg-42LW4500-led-tv )
anul de productie este 2012!
am incercat muuulte aplicatii de pe google play, aplicatii de remote..ir remote, etc..
nu facea niciuna ce vroiam eu, sa ma duca direct , dupa modelul tvului, in meniurile lui secrete.
de aia am zis sa sap putin in aplicatia care VINE PREINSTALATA la samsung s4, note3.., adica SAMSUNG WATCHON (al 2-lea link pus de tine https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.peel.samsung.app)
deci, conexiune la net trebuie doar telefonului, pt ca acea aplicatie, o data pornita, isi ''trage'' ceva librarii de pe net..nu apare fizic niciun download, dar daca nu esti legat la net, nu poti crea o ''telecomanda virtuala''. atat ai nevoie de net!
in rest, aplicatia in sine COMUNICA cu TV DOAR PRIN INFRAROSU! (..prezent pe s4, note3...). nu am apk-ul aplicatiei, cum spuneam vine preinstalata... si sincer nu am avut curiozitatea s-o caut, sa vad daca e si merge si pe alte telefoane.
cand mai am ragaz, o sa caut un pic. sau da-i du un google ''samsung watchon.apk'', vezi ce gasesti

numai bine!


Anonim

UPDATE... se pare ca LG se misca, dupa ce i-am sunat..poate i-au mai contactat si altii.
au pus 2 updateuri pentru modelul meu, ieri 04.02.2014
Software_File(Version_04.99.99_and_05.60.02).zip data04/02/2014 marime101,854K
http://www.lg.com/ro/suport-produs/lg-42LW4500#warrantyInfo
abia astept sa ajung acasa:D...banuiesc ca trebuie instalate ambele, pe rand

cris

Probabil Laurentiu se referea ca nu merge metoda pentru editare si salvare lista canale prin Hotel Mode precizata de tine la televizoare LM din 2012, pe acestea esti nevoit sa intri in meniul Service.

Anonim

@cris: poate e asa, eu nu contest. repet, al meu e 42LW4500-ZB, an 2012

Anonim

42LW4500 e model 2011, adica a fost lansat in 2011, nu conteaza ca a fost fabricat in 2012.

Anonim

pe stickerul meu de pe spatele tvului scrie: manufacture march 2012! poate au inceput sa-l produca spre final de 2011..

Anonim

Dap, cand spui model 2011, spui ca a fost lansat pe piata respectivul model prima data in 2011, indiferent ca a mai fost produs si in 2012. Eu de exemplu am televizor LG LM model 2012 ( atunci a fost lansat prima data), dar pe el scrie ca e fabricat in ianuarie 2013, iar eu l-am cumparat in martie 2013 din magazin. Insa stiu ca e model 2012, ca daca era 2013 se numea LA. :)

Csaba

meniul service merge si la LG 42LA620s-za

Unknown

Buna ziua. Va deranjez cu o intrebare .Detin un LG 42LW4500-ZB cu versiunea de software 04.60.41. Pe site-ul LG au aparut noi update-uri de software ...04.99.99 si 05.60.02. Am incercat sa efectuez update-ul de software conform specificatiilor din pdf (intai versiunea 04.99.99). Tv-ul nu detecteaza versiune noua de software... cu toate ca este setat pe "actualizare software pornit".
INTREBAREA MEA ESTE urmatoarea?
Intre versiunea de 04.60.41 si 04.99.99 mai exista vreun update de software.
Multumesc anticipat.

Laurentiu

Trebuie sa fie stickul formatat FAT32 si sa creezi pe el cu folder cu denumirea exact aceasta:

LG_DTV

Apoi dezarhivezi in acel folder cele doua updateuri ( sa fie ambele ) si il ia televizorul pe care trebuie.

Chiar daca ar exista alte versiuni de firmware, nu ai de unde sa le downlodeazi, ci le poti descarca doar pe cele de pe siteul LG:

http://www.lg.com/de/service-produkt/lg-42LW4500#

Am impresia ca respectivele doua update-uri arhivate sunt denumite gresit:

Schimba denumirea la cele doua updateuri astfel:

1.epk
2.epk

Extensia de dupa punct sa fie epk

Foloseste pentru siguranta redenumirii Total Commander, ca sa fii sigur ca pui epk ca si extensie si nu tot ca denumire a fisierului, asa cum face My Computer si te deruteaza.

Download Total Commander de aici:

http://www.ghisler.com/amazons3.php

Unknown

Multumesc Laurentiu, am editat fisierele. Am facut ambele update-uri de software dupa editare fisiere.
Cei de la LG suport sunt varza...pe toate site-urile din EU ambele fisiere sunt fara extensie .... :)

leksdio

Prieteni! Beneficiază deja de toate actualizările prin serviciul de alternativă snu.no-ip.biz

eduard

@leksdio,
For 2012 models working? Or working only for 2013 LG models?

leksdio

eduard
i think possibly... not tested

leksdio

Try to enter MAC-address and check for updates.. set dns at first

eduard

@leksdio,
Thanks a lot, you're very kind!

Unknown

Downgrade efectuat cu succes prin serviciile snu.no-ip.biz. Versiunea aleasa 04.01.36 pentru lm620s

Laurentiu

Pai si cum a fost procedura? Explica-ne si noua mai detaliat.

Unknown

Urmati pasii exact asa cum sunt descrisi in intructiunile de pe site. Eu am folosit google translate pt a deslusi ce scrie. Dupa ce treci mac-ul in primul camp de pe site si apesi butonul, iti apare o alta pagina cu o adresa de ip ce trebuie trecuta in locul dns-ului din tv alocat automat. Dupa aceea intrii pe verificare actualizarim dai verificare si iti apare ca e disponibila versiunea 0.0.0. Nu faci nimic mai departe, inchizi fereastra de upgrade si mergi pe site si dai comanda pe mac-ul tau. Primesti un email de confirmare cu userul si parola de conectare, platesti prin paypal, apoi raspunzi la emailul de confirmare cu datele tranzactiei si in 5 min iti da drumul la downgrade-ul ales. Functioneaza perfect.

Laurentiu

Multumesc ! :)

Anonim

Pe ce regiune ai setat WatchON?

Anonim

Dar in IN Start nu se poate intra cu Watch ON, am incercat cateva modele tv si nu am reusit, daca e cineva care a reusit, ar fi ok, eu unul am reusit cu Vizio sa inteu in Ez Adjust pe un LM620S...Mai incerc.

George

Am descoperit si pt LG LM620S, posibil toata seria 2012:

Se selecteaza tara sau regiunea, se alege optiunea alte tari/regiuni, tv, LG, se apasa butonul "Porniti", apoi se apasa de 8 ori "Nu, tastati codul urmator", apoi "Da, codul functioneaza", se apasa OK, Efectuat, dupa care se apasa 123, apoi tasta 2 pt Ez Adjust si tasta 3 pt In Start. Parola este 0413...
Tasta 0 este un test de sunet...

Anonim

Cu ce faci asta? Cu Watch On ? Sau cu telecomanda originala a televizorului ?

George

Cu Watch On...

Anonim

multumesc domnului :anonim ,pt explicatiile data cu aplicatia watch on. televizorul meu este un model LG 32LD420-ZA si nu puteam sa vad filmele pe stick. am urmat instructiunile si acum este totul perfect. inca o data MII DE MULTUMIRI.

Anonim

Va salut.merge cu meniu plus1105.am deblocat un lg43lh570v smart se activeaza optiunea de mod hote,meniul se da in jos pana apare resetare

Nelu Buda

Buna seara, am tv Lg 26lg300c si am intrat in service la el si am anulat din greseala functia de telecomanda. Acum functioneaza de pe telecomanda doar butonul Power, si nu stiu cum pot intra din nou in service cu ajutorul butoanelor de pe tv care functioneaza.
Multumesc

Anonim

Încearcă să intri în meniul normal al televizorului și să resetezi la setările de fabrică utilizând butoanele de pe televizor. Alte idei nu am. Sper că nu va fi necesar să mergi la un service ca să rescrie firmware sau softul televizorului sau să se conecteze la el prin cablu conectat la placa de bază a televizorului

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile