marți, 11 iunie 2013

Consola Playstation 4 a fost dezvăluită publicului

Sony a dezvaluit PlayStation 4 și prețul ( doar 399 dolari SUA ) subminând astfel consola rivală Xbox One de la Microsoft. Pretul cu 100 dolari mai ieftin decat consola Microsoft va determina consumatorii să se orienteze catre Playstation 4 ?

Compania Sony a oferit jucătorilor prima imagine a mult asteptatei console la Electronic Entertainment Expo, eveniment cunoscut sub numele de E3, cea mai mare expoziție de jocuri video din Los Angeles.

Designul cutiei negre PS4 pare similar oarecum cu Xbox One.

Consola, care va fi disponibilă până la sfârșitul anului, nu are nevoie de conexiune la internet pentru a te juca si nici nu este nevoie de autentificare la fiecare 24 de ore, o cerință care la Xbox One a atras critici.

"Sony a câștigat o mulțime de fani", si-a exprimat părerea un administrator de pe websiteul TechCrunch, semnalizand posibila îngrijorare că Microsoft Xbox One ( care se va lansa în 21 de piețe din această toamnă la pretul de 499 dolari in SUA, 499 Euro în Europa și 429 lire sterline în Marea Britanie ) ar putea pierde teren atunci când se va lansa consola rivală de la Sony, după scurt timp.

Sony a anuntat noul PlayStation 4 încă din februarie 2013, dar a așteptat până pe 10 iunie 2013 pentru a dezvălui consola reală, care sa dovedit a fi o cutie neagră dreptunghiulară.

Jack Tretton, presedinte si CEO al Sony Computer Entertainment America, a castigat aplauze atunci când a spus ca PS4 nu va restricționa vânzările de jocuri second-hand, un fenomen pe care Xbox One care il descurajeaza.

Tretton a mai spus că jocurile PlayStation 4 nu vor avea nevoie de o conexiune online sau de autentificare periodică in cont pentru a fi jucate, în contrast cu Xbox, care trebuie să fie conectată on-line, o dată pe zi.

Sony a prezentat imagini din jocuri PS4, inclusiv The Order: 1866, InFamous: Second Son, Drive Club sau Killzone: Shadow Fall. Patrick Bach, un producător de la Electronic Arts, a atras aplauze atunci când a prezentat pe ecran 64 de jucători angajati într-un meci multiplayer al viitorului joc Battlefield 4. Compania a declarat ca are mai mult de 140 de jocuri PS4 in dezvoltare.


4 comentarii despre subiectul „Consola Playstation 4 a fost dezvăluită publicului”:
Anonim

frate cu arata jocurile
deabia astept sa apara in magazine deja imi strang bani

Anonim

urat au mai facuto :-) dar jocurile sunt chiar tari isi merita fiecare banut

Anonim

399 dolari ar insemna cam 1300-1400 lei. Daca se va pastra acest pret si cand ajunge la noi in magazine e buna de achizitionat dar daca va creste cu 50% cum se intampla de obicei :-j

Anonim

Foarte tare Consola Playstation 4.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile