luni, 20 mai 2013

Polonia va trece definitiv la televiziunea digitală terestră în iulie 2013

În Polonia a avut loc astazi cea mai recentă etapă a tranziției la televiziunea digitală terestră, evenimentul aproape dubland numărul de persoane care pot beneficia de servicii DVB-T. Televiziunea digitala terestra ajunge acum la 25 de milioane de posibili telespectatori.

Transmisiile analogice, care erau difuzate pentru 12 milioane de persoane, printre care cele mai multe locuiau în orașe mari precum Cracovia, Lodz și Katowize, s-au oprit astazi 20 mai 201, la ora 1:00 noaptea.

Polonia are în prezent trei multiplexuri de televiziune digitala terestra, oferind telespectatorilor un total de 19 de canale.

Primul dintre aceste multiplexuri este ocupat în prezent de un mix din principalele canale TVP si de noi posturi comerciale, în timp ce al doilea este alocat pentru servicii comerciale și include două canale TV Puls.

Al treilea multiplex este dedicat exclusiv utilizării de catre TVP.

Trecerea definitiva la televiziunea digitala în Polonia este stabilită pentru luna iulie a acestui an.


Un comentariu despre subiectul „Polonia va trece definitiv la televiziunea digitală terestră în iulie 2013”:
Anonim

Vom treca si noi la tv digital terestra in iulie...fara numar. Si italia a trecut de ceva timp. Au o grila de programe de nici nu iti mai trebuie abonament dth. Apropo, au si 3 programe romanesti pe digital terestru. Romit tv, casa mia tv, si romania tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile