joi, 9 mai 2013

Orange DTH România a notificat ANCOM

Orange Romania a anuntat catre ANCOM ( in data de 21 martie 2013) intentia sa de a oferii servicii de televiziune si prin satelit de tip DTH, a declarat pentru HotNews.ro Catalin Marinescu, presedinte al Autoritatii de reglementare in comunicatiii.

"In conformitate cu prevederile Deciziei presedintelui ANCOM nr. 987/2012 privind regimul de autorizare generala pentru furnizarea retelelor si a serviciilor de comunicatii electronice, orice persoana care intentioneaza sa furnizeze retele publice de comunicatii electronice sau servicii de comunicatii electronice destinate publicului are obligatia sa transmita ANCOM o notificare cu privire la aceasta intentie, cel mai tarziu in ziua inceperii activitatii.

Astfel, la data de 21 martie 2013, ORANGE ROMANIA S.A. a notificat ANCOM intentia de a furniza servicii de retransmisie a programelor media audiovizuale liniare catre utilizatorii finali si prin intermediul retelelor cu acces fix prin satelit (tip DTH)", a declarat pentru HotNews.ro Catalin Marinescu, presedintele ANCOM.


3 comentarii despre subiectul „Orange DTH România a notificat ANCOM”:
Anonim

Prevad ca va fi un mare fas toata treaba cu dth de la orange

Marin

Prevezi aiurea!

Anonim

Va fi scump piata e sufocata deja

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile