vineri, 3 mai 2013

Digi TV Croația și-a schimbat numele în Vip SAT TV

Noul proprietar a DTH-ul ( televiziune cu plată prin satelit ) Digi TV Croația ( cumparat de la RCS-RDS Romania ) a început furnizarea de servicii Direct To Home sub numele de Vip SAT TV . Serviciul este furnizat pe întreg teritoriul Croației.

" Utilizatorii au acces la un pachet de bază, care include 44 de programe de televiziune și 28 de posturi de radio și un pachet extins, care include inca 26 de posturi de televiziune. Vip SAT TV este activat prin semnarea contractului de către client de la punctul de vânzare Vip. Se fac activari si prin linia telefonică. Utilizatorii pot alege dacă decid să activeze serviciul pe o perioada de 12 sau 24 de luni ", au declarat reprezentantii noului proprietar al Digi TV Croatia.

Dacă serviciul este activat, abonamentul lunar la pachetul de bază va fi de 10,35 euro.

De asemenea, clientii care vor incheia contract pe 12 luni vor primi o reducere de 50 % pentru pachetul de bază pentru primul an. Efectiv, clientii pentru 12 luni vor plati in primul an pentru toate programele redenumitului DHT Digi Tv Croatia o suma putin peste 5 euro lunar.

Clienții care incheie un contract pe 24 de luni la VIP SAT TV vor beneficia de reducere de 50% pentru pachetul de bază și acces gratuit la pachetul extins în primele 12 luni. Asadar si acestia vor plati aproximativ 5 euro pe luna pentru acces la toate programele in primele 12 luni. In urmatoarele 12 luni vor plati 15.56 euro pe lună (10,35 euro/luna pentru pachetul de baza și 5,21euro pentru pachetul extins).

Serviciile Vip SAT TV sunt difuzat prin acelasi satelit Intelsat 10-02 ( 1 ° Vest ) prin care era transmis si Digi Tv Croația.


Niciun comentariu despre subiectul „Digi TV Croația și-a schimbat numele în Vip SAT TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile