joi, 9 mai 2013

Cum arată antena de la Orange DTH

Un coleg de hobby a avut bunăvoința sa ne ofere spre publicare imagini cu antena care va fi folosita de către viitorul Orange DTH Romania. Imaginile sunt trimise direct de către autorul acestora, fără ca noi sa solicităm aceasta ( a fost un gest prietenesc si voluntar) care ne-a permis sa le postam pentru blogul comunității noastre.





Mulțumim autorului si ne bucuram de solidaritatea intre cei cu pasiuni comune.


31 de comentarii despre subiectul „Cum arată antena de la Orange DTH”:
Anonim

Interesanta antena si bravo pentru cine a facut si v-a dat pozele !! Mai sunt si oameni de omenie in tara noastra.

Anonim

pare destul de solid prinsa antena - de ce e dreptunghiulara nam mai vazut asa antena

Romanian Dreambox Info

Se adevereste ca, cei ce au incheiat contract de distributie/instalare au deja sistemele in teste, un mic pas inainte putem spune, daca, ar fi sa ne luam dupa lansarea Boom de acum cativa ani,ar insemna ca, in maxim 2 luni Orange va fi un DTH operational.

Anonim

Corect. Chiar in doua luni probabil se va lansa.

Anonim

Spre deosebire de Freesat care este un mare fâsssss

Anonim

au niste conditii puse la instalatorii de te doare mintea.cred ca multe firme o sa renunte la ei inainte sa se lanseze.mai multe nu pot sa spun.

Anonim

Multumim si pentru atit.

Anonim

Bai, nustiu ce sa zic si cu orange asta, nu cred ca va fi nici o mare smecherie. Asa oale au si cei de la sky italia

Romanian Dreambox Info

Nu conteaza ce tip de antena folosesc atata vreme cat ai o receptie calitativ buna , conteaza contentul oferit ( grila de programe ) daca, vor oferi majoritar sau total programe HD si vor avea un minim de 20 programe HD, posibil sa aiba succes, dealtfel asta ar fi singurul atu pentru orice nou DTH ce doreste sa intre pe piata ro: content HD 90% din oferta si sa depaseasca clar numeric oferta HD a celorlalte DTH-uri ce au si programe HD in oferta lor, daca, vor veni doar cu 2-5 programe HD in plus fata de ceilalti competitori ( Dolce si Focussat ) lansarea lor va fi un mare fasss,acum, nu ramane decat sa asteptam lansarea oficiala si oferta lor.

Anonim

Daca nu au nicio sigla pe ele de unde stim ca sunt de la Orange.

Anonim

Nu ai de unde sa stii :) Nu o fi lipit abtibildurile. :))))

Anonim

Iti dai seama ca e foarte posibil ca la un sediu Orange sa fie o un nou prototip de antena de la Digi sau Dolce , nop ? :P

Anonim

Se bate campii la greu pe aci. Orange va lansa cel mai tare DTH in curand. Numai aveti un pic de rabdare si veti avea cel mai bun DTH. Stiu ce spun.

Romanian Dreambox Info

Daca va fi precum spun cei de la ZF:

"Din această lună patru milioane de abonaţi vor primi ofertă de antene satelit de la Orange. Vor fi disponibile peste 10 canale."

http://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-restarteaza-competitia-in-piata-de-servicii-de-retransmisie-tv-10872666

Intradevar, va bate toate DTH-urile avand doar...10 programe...mă asteptam totusi ca Orange să fi prezentat o reactie sau informatie oficiala in acel articol...

Anonim

Peste 10 poate insemna si 100.

Daniel Vlad

Ce explicatie. Ai vreo masina mai noua de vanzare? Iti dau peste 10 milioane pe ea. Poate sa insemne si 100 milioane, poate chiar peste 500 milioane, dar eu iti dau peste 10. E corect logic si matematic, dar e incorect față de limbajul si modalitatile de exprimare precise si prin care se urmareste sa se transmita o informatie cat de cat utila. Aceea e o exprimare imprecisa.

"Peste 10" inseamna in limbajul comun intre 10 si maxim 20 de canale. Daca erau 21, spuneau peste 20. Daca erau 53 , spuneau peste 50. Concluzia este ca poate acel articol a fost fie scris gresit sau ambiguu, fie chiar maxim 20 canale vor fi. :)

Anonim

abia astept sa scap de adormitii astia de la focus sat nu misca nimic ,nu traduc nimic grila sd foarte slaba

Anonim

o sa dispara probabil astia de la focus sat

flavius

... spune marele analist din tine...

Anonim

Daca apare DVB-T sar putea sa aiba probleme mari.

Romanian Dreambox Info

Cand va, aparea DVB-T asa cum este el in tarile civilizate, ex: Spania,Italia,Germania,Grecia, atunci tv-satelit va ramane doar pentru hobby si stranieri ce doresc anumite programe in limba lor, dar...pana atunci se va lansa Orange cu cele " peste 10 programe ale sale " si inca 4 DTH-uri....

Anonim

Si voi chiar crdeti ca Orange va lansa 10 canale? Am impresia ca sunteti rau intentionati! Un colos cum este acest brand este peste toate tiripliciurile de DTH-uri din Romanica, Bulgaria si alte state balcanice la un loc si chiar credeti asa ceva? Mai erau unii care aveau impresia ca nici nu se va da drumul in curand. Probabil pentru ca nu au bani...

Anonim

Cind va aparea DVB-T vor pleca multi, aici nu mai depinde de intemperii sau ca sa deranjat antena sau o deranjeaza cineva .O antena yagi sus pe casa cablu si receptorul.Mai ales ca e GRATIS si pe cei de la tara ai intereseaza doar programele principale tvr1,tvr2,ant-1,pro tv,prima etc.

Anonim de la 11:03, cine e rau intention? Cine e "voi" ?

De ce generalizezi ? Mare parte dorim sa se lanseze si nimeni nu crede ca se va lansa cu 10 canale. Dar trebuie sa intelegi ca pe aici pe la comentarii mai scriu si de la concurenta, dar si fani ale altor firme cu programe prin satelit si nu ai vrea ca respectivii sa iubeasca concurența si initiativa Orange. Asta inseamna ca traiesti intr-o lume idealistica, rupt de realitate, daca vrei Love from All.

detrax

Daca Orange vrea sa fie iubit si laudat de toti, sa faca niste comunicate oficiale despre noul DTH, nu sa tina pe jar pe cei care chiar isi doresc un nou DTH de la Orange.

Cu o astfel de tactica a secretomaniei, nu poate decat sa enerveze posibilii viitori clienti.

Mai ales ca se spune ca va fi un DTH inedit, normal ar fi sa ofere niste date de genul "Se va lansa Orange in data de ... si vom avea aproximativ un numar de .... canale SD si aproximativ un numar de canale .... HD, la preturi cuprinse intre ..... - ..... RON / Euro. Vom lansa Orange DTH sub denumirea ... si cu urmatoarea oferta: daca te abonezi pentru doi ani la pachetul complet, primesti primele... luni gratuit sau ceva de genul acesta".

Da, atunci va fi garantat un succes si toata lumea ile va iubi, poate chiar si fanii altor DTH-uri.

Anonim

Asa e ,cam sa saturat lumea (o parte din ei) de DTH ,bani putini ei vor gratis si sunt persoane care receptioneaza programe tv terestru fara plata.

Anonim

unii chiar vorbesc prostii pe aici.. Frate cum sa spui ca nu conteaza tipul de antena??? :))))))))) pai imi iau antena de generatie noua si iti arat ca te bat la fund cu "oala" ta de cca 80-90 ron,la semnal! ca ala DOARE cel mai tare! singura problema este ca COSTA foarte mult o asemenea antena! de asta nici cei din DTH nu pot veni in sprijinul clientilor cu asemenea antene,e problema ta daca te tine sa iti cumperi o antena superioara din punct de vedere tehnic! se pare ca va reusi asta cei de la Orange,sau nu? Vom vedea! :)

Anonim

Alte noutati nu mai sunt? Se apropie 1 iunie si nimic nou sub soare?

Anonim

in sfarsit pot sa i schimb pe lesinati astia de la focus sat

Romanian Dreambox Info

Anonim! ma faci sa rad cu o astfel de expresie," pai imi iau antena de generatie noua " tu crezi ceaa ce afirmi? cele mai bune antene ce au fost vreodata si sunt si in prezent sunt antenele: Gibertini OP 125 L Satellite Antenna 125cm, Aluminum, care bate la kur un noname de 1,60m sau orice alta marca de 1,40m, dar si pretul este pe masura:€249.00, iar un Gibertini de 60 cm este echivalentul la un noname de 90cm dar..are si un pret pe masura:€ 79,95, oricum, daca nu stiti despre antene mare branza, nu vorbiti.

Anonim

instalatorul a folosit suport perete de dolce :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile