miercuri, 27 martie 2013

Syfy Kids se va lansa în iunie 2013

KidsCo a confirmat faptul că blocul de programe Syfy Kids se va lansa prima dată în Europa Centrală și de Est ( teoretic aici intră si România, practic Kidsco nu are varianta in limba română), în iunie 2013.

Complet dublat in limbile țărilor pentru care se adresează, Syfy Kids va fi produsul unui parteneriat între KidsCo și Syfy.

Syfy Kids va difuza continut nou, inclusiv programe si seriale recent achiziționate de la KidsCo printr-un parteneriat NBC Universal si Corus Entertainment.

Programele vor fi difuzate în exclusivitate pe televiziunea KidsCo, la ore de maximă audiență.

Hendrik McDermott de la KidsCo a spus: "KidsCo a investit în conținut bazat pe imaginație, care va fi difuzat pe Syfy Kids, avand tinta copii cu varsta de 6 si 10 ani.

Pe langa seriiile deja detinute, va fi achizionat pentru blocul de programe Syfy Kids si conținut de la terți producatori, pentru a completa continutul oferit."

KidsCo este transmis de diverse DTH-uri( Canal Digitaal, Mobistar, Orange, TeleSat, TV Vlaanderen, D-Smart, MyTv ), pe diversi sateliti (Astra 4A / SES 5 4.8°, Hot Bird 13.0°E, Astra 19.2°E, Amos 4.0°W), in engleza, rusa, greaca, franceza, spaniola, germana, turcă, maghiară ). Toate emisiile sunt codate.


Niciun comentariu despre subiectul „Syfy Kids se va lansa în iunie 2013”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile