luni, 4 martie 2013

Sony va oferi filme 4K prin consolele PS4

Presedintele Sony Electronics si seful operational Molyneux Phil au confirmat astazi că serviciul de filme Sony 4K filmul va fi disponibil pe PS4 / PlayStation 4, care va necesita chiar peste 100GB pentru download-ul unui astfel de film.

Sony este încă destul de secretos cu privire la viitorul său "prim serviciu 4K de filme din lume". Reprezentantii companiei au spus doar ca se va putea descarca filmul, dar modul cum acesta va rula pe PS4 rămâne la fel de misterios.

Phil Molyneux a mai declarat: "Vă promit că nu veți fi dezamăgiți", când a fost întrebat dacă serviciul va putea fi rulat cu usurință pe noua consola a companiei Sony. A fost o intrebare retorică, intrucât se stia ca PS4 va rula fotografii si fisiere video 4K, dar nu si jocuri 4K, asa cum reiese din declaratiile anterioare.

Totuși, răspunsurile la întrebările legate despre motivul pentru care consumatorii ar cumpăra / avea televizoare 4K la lansarea serviciului de filme Ultra HD, au ramas deocamdata neclare.

Și în timp ce Sony se pare că va lansa  acest serviciu in vara anului 2013, totusi crede ca mai are inca de lucru în a face serviciul de descărcare 4K o opțiune realistă pentru consumatorii normali.

Molyneux a spus că filmele tipice 4K ar putea avea dimensiuni de chiar peste 100 GB și a adăugat că dimensiunea fișierului și viteza medie a internetului de bandă largă de astazi sunt obstacole si provocări pentru care trebuie gasite solutii, in asa fel incat descarcarea si vizionarea sa fie o experiență confortabilă pentru consumator.

In acest sens, Molyneux a spus că se lucreaza la compresie îmbunătățită pentru fișierele video, mai ales ca se pare că prima generație de filme 4K implică deja fișiere uriașe.


Niciun comentariu despre subiectul „Sony va oferi filme 4K prin consolele PS4”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile