vineri, 15 martie 2013

CAM-uri SmarCAM-3.5 SmardTV pentru CanalDigitaal, TV Vlaanderen și TéléSAT

Grupul M7, care operează pachetele CanalDigitaal, TV Vlaanderen și TéléSAT pe piețele belgiene și olandeze, va lansa pentru acestea ultima generatie de module de acces condiționat (CAM), produse de SmardTV.

Acest tip de modul SmarCAM-3.5 , care include cea mai recentă generație de CAM Nagra, permite decodarea canalele criptate de televiziune direct pe televizoarelor cu tuner de satelit incorporat, dar de asemenea si pe o mare varietate receptoare comercializate.

"Suntem încântați să continuam colaborarea cu SmardTV și oferim o noua modalitate de acces la conținutul nostru media, dar in acelasi timp sa asiguram o mai mare securitate pe fondul unui acces mai ușor, prin intermediul diverselor echipamente disponibile în comerț, cum ar fi televizoarele cu receptor de satelit integrat ( care devin din ce în ce mai populare în piețele mondiale ) sau alte receivere preferate de clienti", au spus reprezentantii Grupului M7.

Asadar, tot mai multi operatori au constientizat necesitatea neimperecherii cardului doar cu anumite receivere proprietar, tocmai in scopul acapararii de noi clienti, ce doresc sa foloseasca pentru receptie set-top-box-uri de la diversi fabricanti, pe care le preferă.

Ar fi bine ca o astfel de strategie sa fie generalizată si in Romania.


Niciun comentariu despre subiectul „CAM-uri SmarCAM-3.5 SmardTV pentru CanalDigitaal, TV Vlaanderen și TéléSAT”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile