marți, 22 ianuarie 2013

De ce nu mai emite OTV ? Cum pot să recepționez OTV ?

CNA a retras licenta de emisie pentru postul de televiziune OTV, decizia fiind votată cu unanimitate de voturi.

Deja pe RCS-RDS nu mai exista retransmia televiziunii OTV, detinuta de Dan Diaconescu.

Conform RCS-RDS, distribuitorul de servicii de televiziune prin cablu si satelit a primit de la CNA o solicitare prin care s-a cerut intreruperea difizarii postului OTV, ca urmare a deciziei nr.45 din 22.01.2013.

Tot din comunicatul RCS-RDS, care este transmis pe frecventa alocată până astăzi televiziunii OTV, se anunta ca a fost retrasa licența audiovizuală pentru serviciul de programe OTV.

Conform Romania Liberă, "postul de televiziune creat de Dan Diaconescu nu mai poate emite, după ce Consiliul Naţio­nal al Audiovizualului (CNA) a retras licenţa OTV marţi, cu unanimitate de voturi. Licenţa postului ar fi expirat oricum pe 28 martie 2013, dar noul preşedinte al consiliului, Laura Georgescu, a propus retragerea acesteia mai devreme pe motiv că firma care deţine televiziunea, Ocram Televiziune SRL, nu a achitat amenzile aplicate pentru încălcări ale legii audiovizualului între 2009 şi 2012."

Pe de alta parte, Dan Diaconescu a anuntat la un alt post de televiziune, la ora 22:30, că va contesta in instanță decizia.

Ne rezumăm să vă prezentem informatiile, pentru ca încercăm sa fim imparțiali. Concluziile le deduceti dvs.

Intre timp, OTV emite in continuare online. Pentru a receptiona OTV, dati click aici sau aici.


4 comentarii despre subiectul „De ce nu mai emite OTV ? Cum pot să recepționez OTV ?”:
Anonim

Nar fi mai bine sa emita OTV-ul din Bulgaria sau Moldova ca Mynele tv se transmite de la Bulgari.Pe CNA sai intereseze mai mult firmele prin cablu care fura programe tv fara a da vrun ban la STAT (TVA-24%)

Dark

Pai daca ar emite din Bulgaria, câți ar mai suna international la televiziune? Cine s-ar mai deplasa la studiouri sa vina invitat in fiecare seara, in altă țară ? Cine ar mai bagă OTV prin cablu, din moment ce nu ar mai fi in lista must carry ? Doar cine ar vrea sau ar putea, ma exact cateva firme mici de pe la țară, dacă i-ar lăsa CNA să ii aiba in grilă. Deci, solutia ta nu este valabila.

Anonim

Ba da.Daca va emite in continuare pe acelasi satelit au doua DTH-uri cu multi abonati.

Anonim

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anuntat ca nu mai are rabdare sa astepte deznodamantul procesului pe care il are cu CNA pentru a putea sa emita din nou si ca isi va muta televiziunea in Rusia. "OTV o sa fie un fel de Europa Libera", sustine Diaconescu.

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Dan Diaconescu a spus ca are de gand sa emita cu OTV din Rusia, de unde va actiona in stilul "partizanilor".

"O sa apucam pe alt drum, cautam alte solutii de tip partizan. Asa cum ei luptau in munti pana la ultima picatura de sange, asa vom face si noi. Ne gandim foarte serios sa emitem din Rusia. Am facut demersurile necesare si saptamana viitoare vrem sa facem acest lucru. E mai usor acolo. In multe tari europene nici nu exista CNA", a declarat Diaconescu.

Realizatorul TV a mai sustinut ca i s-a interzis chiar si sa emita pe Internet.

"Am intrerupt si emisia pe online din cauza CNA. S-au gandit cei de acolo ca n-ar fi rau sa ne interzica sa emitem si pe Internet. Nu am avut oferte de la alte televiziuni, dar nici nu o sa accept. Vreau sa am din nou televiziunea mea. Eu muncesc ca un patron de croitorie care are atelierul lui, dar care munceste si el ceva in fiecare zi", a mai spus Dan Diaconescu.

El are de gand chiar si sa se retraga din politica. Dar, numai daca va pierde alegerile prezidentiale din 2014.

"Daca o sa pierdem alegerile pentru presedintie ma gandesc serios sa ma retrag din viata politica, nu si din televiziune. O sa emit cu OTV din strainatate, Spania, Italia unde sunt multi romani. O sa-mi cumpar o insula a mea, infig drapelul si o sa ne facem tara noastra acolo", a promis Dan Diaconescu. De pe http://www.ziare.com/dan-diaconescu/otv/dan-diaconescu-vrea-sa-mute-otv-in-rusia-va-fi-un-fel-de-europa-libera-1223101

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile