joi, 9 august 2012

Noile oferte Akta TV ( analogic, digital si HD )

Dupa landarea pachetului HD de la Akta Tv, binecunoscuta firma de distributie tv si internet a prezentat si noile oferte de televiziune analogica si digitală. AKTA este marca inregistrata Digital Cable Systems SA, parte a grupului PineBridge Investments.


Promotie AKTA TV Cablu

•Prima luna GRATUITA
•5 luni 66.6% reducere la abonamentul de cablu
Cablu Baza: Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5 si 6 de 66.6% la abonamentul de baza, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Cablu .

Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale ( 1 Iulie- 31 August 2012) si solicita reactivarea serviciului.

In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.


Promotie AKTA Digital

•Prima luna GRATUITA
•5 luni 66.6% reducere la abonamentul AKTA Digital Start/ AKTA Digital Start Extra-Baza
AKTA Digital Start : Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5 si 6 de 66.6% la abonamentul de baza, iar contractul va fi semnat pe o perioada de 24 luni. Oferta promotionala se adreseaza doar clientilor noi AKTA Cablu Baza. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu/ AKTA Digital care au reziliat contractul in perioada ofertei promotionale ( 1 Iulie- 31 August 2012) si solicita reactivarea serviciului. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

AKTA Digital Extra-Baza : Reduceri in luna conectarii (= perioada dintre momentul incheierii contractului si sfarsitul aceleiasi luni calendaristice) de 100% si in lunile 2, 3, 4, 5 si 6 de 66.6% la pachetele extra-baza alese. Oferta promotionala se adreseaza atat clientilor noi cat si clientilor existenti ai serviciului AKTA Digital si se aplica doar pachetelor Extra-Baza nou activate in aceasta promotie. Nu beneficiaza de promotie clientii AKTA Cablu/ AKTA Digital care in perioada promotiei ( 1 Iulie- 31 August 2012) renunta la pachete Extra-Baza dupa care cer reactivarea acestora in promotie. In cazul in care clientul solicita rezilierea contractului inainte de expirarea valabilitatii celor 24 luni contractuale, acesta va trebui sa achite penalizari de neindeplinire contract in valoare de 180 lei.

Promotiile AKTA Digital Start si AKTA Digital Extra-Baza se pot cumula. Clientii care beneficiaza de ambele promotii si reziliaza contractul inainte de expirare vor trebui sa achite suma cumulata a penalizarilor de neindeplinire contract.


Niciun comentariu despre subiectul „Noile oferte Akta TV ( analogic, digital si HD )”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile