joi, 9 august 2012

Concursul Tech School, un proiect lansat de UPC

Firmă de distributie servicii de televiziune prin cablu și internet a lasnat proiectul Tech School, un concurs care te asteapta cu numeroase premii pentru finantarea realizarii proiectelor castigatoare.

Daca visezi sa creezi aplicatiile care vor revolutiona Internetul in era 3.0, daca in imaginatia ta desenezi scheme ale robotilor care vor construi orasele viitorului sau daca privesti cerul cautand cu ochii mintii galaxii nevazute, atunci Tech School este locul unde poti sa intelegi stiinta din spatele tehnologiilor care vor face toate acestea posibile.

Accepta provocarea tutorialelor interactive din cele mai interesante domenii ale viitorului – programarea web, robotica si astronomia, lasa-te inspirat de inventii si descoperiri extraordinare si beneficiaza de indrumarea celor mai importanti oameni de stiinta si vizionari romani in tehnologie pentru a-ti inscrie ideea in concursul Tech Quest.

Creeaza-ti un cont pe TechSchool.ro si incearca sa devii explorator in astrofizica, dezvoltator in programare si transformator in robotica. Intra in sectiunea Propune o idee de proiect de la fiecare domeniu (sau apasa pe butonul Propune si tu o idee de proiect din cadrul oricarei pagini a unei idei deja inscrise) si inscrie-ti ideea revolutionara! Descrie-ti ideea in moduri cat mai creative, povesteste-ne in fel crezi ca va schimba viitorul si arata-ne – incarcand un desen si un clip video – cum visezi ca va arata proiectul tau!

UPC DĂ FORMA VISELOR !

Vei intra astfel in concursul celor mai indraznete vise care pot revolutiona tehnologia si, daca ideea ta va impresiona juriul Tech School, ai sansa sa vezi ce forma va prinde visul tau pentru ca vom transforma in realitate cele mai inovatoare trei idei pentru a caror implementare punem la bataie 15.000 de euro!

Daca pasiunea ta este astronomia, pe langa cele trei vise implinite, avem un loc in NASA Space Camp, taramul incredibil unde distanta dintre Pamant si stele este mult mai mica pentru ca intregul univers este adus mai aproape de tine cu ajutorul celor mai mari oameni de stiinta din lume!

Pentru a afla mai multe despre cum poti sa intri in concursul in care visele tale prind forma, citeste regulamentul Tech School.

Proiectele deja inscrise in concurs le poti studia dand click aici.

Pentru a te inscrie in concurs, dai click aici.

Regulamentul concursului Tech School:

Regulamentul Oficial al Concursului „Tech School”

Perioada:  20 iunie  2012 – 18 iunie 2013

Prezentul regulament ofera informatii cu privire la desfasurarea unui concurs organizat la nivel national, cu un pronuntat caracter educational si care se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani, interesati de tehnologie si stiinte exacte, cat si aplicarea cunostintelor din aceste domenii pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi.
Acest regulament cuprinde o serie de reguli obligatorii aplicabile oricaror activitati ce urmeaza a fi intreprinse in cadrul concursului.
Prezentul concurs nu reprezinta si nu se asimileaza loteriei publicitare.


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI.
1.1 Acest concurs (denumit in continuare „Concursul”) va fi organizat sub denumirea „Concursul de proiecte Tech School” si  se va desfasura in cadrul platformei online www.techschool.ro. Concursul este organizat si desfasurat de catre S.C.  UPC Romania SRL (denumit in continuare „Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti,  Soseaua Nordului 62D, sector 1, C.I.F. RO12288994 inregistrata la Registrului Comertului cu nr. J40/5971/2003 si la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carcter Personal sub nr. 618, reprezentata legal prin dna. Severina-Pompilia Pascu si dl. Andrei-Radu Culic.
1.2 Concursul se va desfasura conform instructiunilor comunicate de catre Organizator, cu aplicarea prevederilor prezentului regulament (denumit in continuare „Regulamentul”) si cu respectarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.techschool.ro/Regulament („Website-ul”), care pot fi cunoscute prin accesarea optiunii „Termeni si Conditii” afisate pe Website (platforma online prin intermediul careia vor fi intreprinse toate activitatile legate de organizarea Concursului.
1.3 Persoanele cu drept de participare (potrivit Sectiunii 5 de mai jos), care doresc sa se inscrie in vederea participarii la Concurs, trebuie sa respecte prezentul Regulament, precum si oricare din termenii si conditiile de utilizare a Website-ului platforma online prin intermediul caruia va fi implementat intregul Concurs.
1.4 Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, prin afisarea, in permanenta pe durata Concursului, pe Website. De asemenea, informatii privind organizarea si desfasurarea Concursului pot fi solicitate la adresa de e-mail: contact@techschool.ro, in perioada 20 iunie 2012  – 15 februarie 2013.
1.5 Conditiile privind organizarea si desfasurarea Concursului, conform prezentului Regulament, precum si regulile mecanismului de evaluare si punctare a proiectelor inscrise in Concurs (denumite in continuare individual „Ideea de proiect” si colectiv „Ideile de proiecte”) sunt obligatorii si se regasesc in cuprinsul Sectiunilor 6, 7 si 8 de mai jos.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, implicit oricare dintre conditiile privind organizarea Concursului, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea acestuia, cu conditia anuntarii prealabile pe Website.
Modificarile si/sau completarile vor fi comunicate cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin afisarea pe Website.
1.6 Pentru evitarea oricarei neintelegeri, prezentul Concurs se desfasoara in limba romana. Organizatorul nu va avea obligatia sa asigure servicii de traducere/interpretare in legatura cu participarea la Concurs, inclusiv in ceea ce priveste premiile oferite conform prevederilor Regulamentului si nu va acoperi niciun cost legat de traducere/interpretare, acestea fiind exclusiv in sarcina participantilor.
1.7 Unicul titular al Website-ului este S.C.  UPC Romania SRL.
1.8 Concursul se va desfasura cu sprijinul agentiei S.C. GRAFFITI PUBLIC RELATIONS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Iordache Golescu nr. 17, etaj 5, camerele 1 si 2, sector 1, Numar de ordine in Registrul Comertului J40/718/2009, Cod Unic de Inregistrare RO 24980530 Cod IBAN: RO65INGB0001008189248910, ING Bank Bucuresti, denumita in continuare „Agentia”. Astfel, daca Organizatorul nu va decide ulterior si in mod expres altfel, Agentia, prin reprezentantii sai, va coordona unele activitati legate de organizarea Concursului (inclusiv redactarea prezentului Regulament).
1.9 Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate, colectate si utilizate in cadrul Concursului se va efectua in conformitate cu legislatia romana aplicabila.

SECTIUNEA 2. ARIA GEOGRAFICA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
2.1. Concursul este organizat si desfasurat pe teritoriul Romaniei, prin intermediul Website-ului.

SECTIUNEA 3. NATURA SI SCOPUL CONCURSULUI.
3.1 Concursul reprezinta una dintre componentele programului national Tech School, program ce presupune si vizeaza in mod direct stimularea interesului unor grupuri de indivizi in domeniu tehnologiei si stiintelor exacte prin diverse activitati de promovare legate inclusiv de dezvoltarea educatiei indivizilor, sustinerea si dezvoltarea unor Idei de proiecte cu focus pe tehnologie si stiinte exacte. In mod specific, Concursul are ca obiective generale educarea intregului public, prin sublinierea importantei inovatiilor tehnologice in imbunatatirea vietii de zi cu zi, cat si stimularea publicului tinta, in vederea adoptarii unei atitudini proactive in elaborarea unor Idei de proiecte, cu focus pe tehnologie si stiinte exacte.
3.2 Concursul vizeaza realizarea unei pregatiri teoretice si practice a elevilor incadrati in sistemul de invatamant gimnazial si liceal, in sensul insusirii de catre acestia a unei educatii adecvate cu privire la importanta tehnologiei si stiintelor exacte si utilizarea resurselor teoretice puse la dispozitie prin acest program, in vederea elaborarii unor Idei de proiecte care pot imbunatati viata de zi cu zi. Astfel, prin implicarea in activitatile pe care Concursul le presupune, se urmareste educarea elevilor si stimularea in randul acestora a interesului pentru stiintele exacte si tehnologie prin cointeresarea si implicarea directa in diverse activitati initiate si sustinute de Organizator in legatura cu dezvoltarea educatiei indivizilor, imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi prin tehnologie, valori pe care Organizatorul le promoveaza, atat in cadrul propriei organizatii, cat si in relatiile cu alte grupuri de indivizi cointeresate, precum parteneri de afaceri, autoritati si consumatori finali.
3.3 Participantii la Concurs trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- Crearea unui cont pe Website, conform Articolului 6 prezentului Regulament.
- Redactarea unei Idei de proiect care vizeaza orice ramura a tehnologiei, cu conditia sa utilizeze minumum unul dintre cele 3 domenii de tutoriale din cadrul platformei Tech School (astrofizica, robotica, programare) si sa aduca o imbunatatire vietii de zi cu zi prin tehnologie.
- Inscrierea Ideii de proiect in cadrul Website-ului. Aceasta va trebui sa fie descrisa conform formularului de inscriere, disponibil in cadrul Website-ului, sectiunea Intra in Concurs. Ideea de proiect trebuie sa poata fi incadrata intr-una din cele 3 categorii ale Concursului: astrofizica, programare, robotica.
- In urma desfasurarii procesului de evaluare, descris in Sectiunea 8 din Regulament, se vor stabili Ideile de proiect castigatoare ale premiilor acestui Concurs.
- Pe toata perioada Concursului, Organizatorul va pune la dispozitia participantilor materiale educative, pentru a-i sprijini in redactarea Ideilor de proiect.
Mai multe detalii sunt postate pe Website, incepand cu data lansarii Concursului (20 iunie 2012).

SECTIUNEA 4. DURATA CONCURSULUI.
4.1 Concursul va fi lansat incepand cu data de 20 iunie 2012 - ora 12:00 si, sub rezerva neintervenirii unei decizii de modificare a duratei ori de suspendare sau incetare a Concursului, se va incheia la data de 18 iunie 2013 – ora 24:00, cu anuntarea castigatorilor pe Website, sectiunea Proiectul 1000 la data de 16 februarie 2013.
4.2 Organizatorul poate hotari oricand modificarea duratei Concursului, printr-un act scris, parte integranta a Regulamentului (document care poate fi pus la dispozitia tuturor celor interesati).
4.3 Concursul se va desfasura in doua etape distincte, respectiv:
a) Etapa I: Inscrierea in Concurs si redactarea Ideilor de proiect
Aceasta etapa se va desfasura in perioada 20 iunie 2012, ora 12:00 – 15 decembrie 2012, ora 24:00 si va presupune desfasurarea urmatoarelor activitati:
1. Crearea unui cont pe Website.
2. Redactarea Ideilor de proiect in cadrul contului creat cu posibilitate de updatare a continutului Ideii de proiect, titlul si domeniul in care este incadrat putand fi stabilit doar la momentul inscrierii Ideii de proiect.
3. Pregatirea teoretica a participantilor cu privire la domeniile  pe care este focusat Website-ul (Astrofizica, Robotica, Programare) prin consultarea optionala a  materialelor educative disponibile in perioada 20 iunie 2012 –15 decembrie 2012 pe Website
3. Inscrierea proiectelor pe Website va fi posibila intre 20 iunie 2012, ora 12:00 –15 decembrie 2012, ora 24:00.
4. Elaborarea si redactarea Ideilor de proiect, precum si inscrierea lor pe website  si afisarea acestora pe Website de catre participanti (pana cel tarziu la data de 15 decembrie 2012, ora 24:00).
b) Etapa II: Evaluarea Ideilor de proiect inscrise si desemnarea castigatorilor Concursului
1. Evaluarea proiectelor inscrise va avea loc in perioada 16 decembrie 2012 – 15 februarie 2013. In cadrul acestei etape vor fi selectate Ideile de proiecte, calificare determinata in procent de 20% in urma votului acordat online de catre utilizatorii Website-ului, si in procent de 80% de catre un juriu special constituit.
2. Juriul va alege trei Idei de proiecte castigatoare pentru granturile acordate de UPC Romania pentru implementarea proiectului (pana la 7000 de euro care vor acoperi costurile realizarii proiectului de pe primul loc, pana la 5000 de euro care vor acoperi costurile realizarii proiectului de pe al doilea loc si pana la 3000 de euro care vor acoperi costurile realizarii proiectului de pe al treilea loc). Juriul va alege si un al patrulea proiect pentru Premiul Special al Juriului (participarea castigatorului la Camp Kennedy Space Center 2013). Toti participantii inscrisi in Concurs vor primi un punctaj conform celor de mai sus, pe Website urmand a se publica clasamentului final al primelor 10 Idei de proiecte selectate.
3. Primele 10 proiecte selectate de juriu vor primi diplome din partea Organizatorului si partenerilor de proiect (i.e. Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Discovery Romania), astfel:
- diplome de castigator – pentru primele 4 Idei de proiecte selectate ca urmare a procesului de jurizare;
- diplome de participant – pentru urmatoarele 6 Idei de proiecte selectate ca urmare a procesului de jurizare;
Diplomele sunt realizate de Agentie conform indicatiilor Organizatorului si vor purta inclusiv insemnele oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Discovery Romania si UPC Romania şi anume semnatura unui reprezentant selectat de respectiva institutiei si ştampila institutiei.
4. Pe data de 16 februarie 2013 ora 00:00 vor fi anuntati castigatorii, precum si clasamentul final.

SECTIUNEA 5. PARTICIPANTII. DREPTUL DE PARTICIPARE
5.1 Inscrierea si participarea la Concursul „Concursul de proiecte Tech School” presupune cunoasterea si acceptarea neconditionata a prezentului Regulament, in integralitatea acestuia, precum si cunoasterea, acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor de utilizare a Website-ului, conform celor precizate la Sectiunea 1.
5.2 Concursul este deschis participarii elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani.
5.3 Alte conditii privind inscrierea valabila in Concurs sunt prevazute in prezentul Regulament de mai jos.
Tech School este un program educational care isi propune sa dezvolte pasiunea oamenilor si, in special, a tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani pentru tehnologie si stiinte exacte si sa demonstreze, implicit, utilitatea tehnologiei in viata de zi cu zi.


SECTIUNEA 6. REGULI DE PARTICIPARE

6.1. INSCRIEREA IDEILOR  DE PROIECT. REGULI DE INSCRIERE.

Fiecare membru care se inscrie cu o idee de proiect pe Website trebuie:

1.    Sa completeze formularul de participare:

(*) nume, prenume
(*) data nasterii
(*) judet/ sector
(*) telefon mobil valid, care ii apartine sau la care are acces
(*) e-mail
(*) bifarea campului: Am citit si sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament precum si cu termenii si conditiile de la jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.
(*) bifarea campului: Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile UPC Romania? [] Da [] Nu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatoriu de completat.

2.    Sa descrie o idee de proiect conform campurilor din formularul de inscriere;
3.    (Optional): Sa incarce o imagine/ fotografie prin care sa fie prezentata ideea de proiect;
4.    (Optional): Sa incarce un material video prin care sa fie prezentata ideea de proiect.

Pe parcursul perioadei de inscriere, participantii isi vor putea inregistra Ideile de proiecte pe Website.

Pentru a se inscrie o idee de proiect, fiecare potential participant va trebui sa viziteze Website-ul si sa urmeze instructiunile:
a) sa isi creeze un cont;
b) sa completeze formularul de inscriere;
c) optional, sa incarce o imagine/ fotografie prin care sa fie prezentata ideea de proiect;
d) optional, sa incarce un material video prin care sa fie prezentata ideea de proiect.

Participantii cu varsta mai mica de 18 ani trebuie sa obtina acordul parintilor sau al tutorelui legal asa cum este prezentat in conditiile din prezentul Regulament pentru a putea intra in competitie. Toate proiectele vor fi verificate de reprezentantii competitiei pentru a determina daca au respectat Regulamentul. Proiectele respinse nu pot fi reinregistrate. Dupa 72 de ore de la inregistrarea pe Website , proiectul va fi aprobat si facut public. Odata ce ideile de proiecte au fost aprobate, participantii si le pot face cunoscute prin intermediul retelelor de socializare, e-mail sau prin alte metode. Pentru a fi eligibile, toate proiectele trebuie sa fie inregistrate pana pe data de 15 decembrie2012, ora 24:00.

6.2 PREGATIREA TEORETICA A PARTICIPANTILOR
6.2.1 Pe toata durata Concursului echipele participante pot acumula unele cunostinte teoretice referitoare la obiectivele Concursului si in stransa legatura cu tematicile pe care Organizatorul le supune atentiei participantilor. Astfel, vor fi puse la dispozitia participantilor spre consultare facultativa o serie de materiale cu caracter educativ, elaborate de catre Organizator si partenerii acestuia. Scopul acestora este de a informa si sprijini participantii in parcurgerea pasilor ceruti in Concurs. Organizatorul nu va fi raspunzator pentru prejudiciile de orice natura rezultate din utilizarea necorespunzatoare a acestor materiale. Participantii la Concurs sau orice alt utilizator nu vor dobandi niciun fel de drepturi de proprietate intelectuala asupra materialelor respective si vor despagubi Organizatorul pentru incalcari ale drepturilor acestuia de proprietate intelectuala asupra materialelor, drepturi pe care Organizatorul si le pastreaza in mod exclusiv.
6.2.2 Pregatirea teoretica a participantilor se va realiza pe baza materialelor didactice puse la dispozitia celor interesati de catre Organizator si disponibile in perioada 20 iunie 2012 –18 iunie 2013 pe Website (respectiv, prin accesarea www.techschool.ro).
6.3 ELABORAREA IDEILOR DE PROIECT. INSCRIEREA IDEILOR DE PROIECTE PRIN AFISAREA ACESTORA PE WEBSITE.
6.3.1 (1) Fiecare  participant poate inscrie in Concurs minim o idee de proiect, putand castiga un singur premiu pe durata intregului Concurs.
(2) Pana cel tarziu la data de 15 decembrie 2012 ora 24:00, participantii vor inscrie in Concurs minim o idee de proiect, bazata pe una dintre domeniile pe care Website-ul se focuseaza (Astrofizica, Robotica, Programare), ce aduce o imbunatatire a vietii de zi cu zi prin tehnologie.
(3) Ideile de proiect vor fi postate (incarcate) pe Website, sectiunea Galaxia de idei si sectiunea Proiectul 1000.

SECTIUNEA 7. CRITERII DE ELIGIBILITATE
Inscrierea in program este deschisa tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani (impliniti la momentul inscrierii), care sunt cetateni romani si au domiciliul sau resedinta in Romania pe toata perioada de desfasurare a proiectului si pe perioada de revendicare a premiului castigat.

Participantii sub 18 ani vor avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui legal pentru a participa la concurs. Fiecare participant va trebui sa prezinte acordul parental intr-o forma satisfacatoare Organizatorului proiectului, inainte ca ei sa fie desemnati sa participe la cele doua scoli speciale si inainte sa fie desemnati finalisti ai programului si sa fie premiati.

Angajatii, functionarii, directorii, sponsorii UPC, parintii, subsidiarii, companiile afiliate, companiile care promoveaza, care fac publicitate, administratorii site-ului, membrii familiei (soti, parinti, copii, frati, surori), persoane care locuiesc in aceeasi casa, indiferent de gradul de rudenie sau de legatura, nu pot participa la proiect. Prin inscrierea in acest proiect, participantii (si parintii sau tutorii legali) sunt de acord cu acest Regulament si il vor respecta.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre Organizator, rezulta nerespectarea regulilor de participare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiile obtinute ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictioneze participarea la program pana la final.
Pentru a fi inscris in mod valabil in Concurs, fiecare idee de Proiect va indeplini cumulativ urmatoarele conditii:
a) sa fie dezvoltat pe una dintre cele 3 categorii ale Concursului impuse in cadrul Regulamentului: Astrofizica, Robotica, Programare.
b) ideea de proiect inscrisa sa respecte conditia de a aduce o imbunatire vietii de zi cu zi prin tehnologie.
c) imaginea si materialul video incarcate trebuie sa apartina persoanei care a propus ideea de proiect sau aceasta trebuie sa aiba dreptul legal de distributie asupra lor – Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea drepturilor de copyright de catre utilizatorii website-ului TechSchool.ro

Neindeplinirea oricareia dintre conditiile de mai sus da dreptul Organizatorului de a refuza inscrierea Ideii de Proiect, sau, dupa caz, respingerea / descalificarea acestuia la momentul evaluarii conform prevederilor Regulamentului.
Organizatorul isi rezerva dreptul sa verifice, in orice moment / etapa a Concursului si prin orice mijloace legale disponibile, autenticitatea informatiilor si a dovezilor furnizate de participantii inscrisi in Concurs.

SECTIUNEA 8. EVALUAREA IDEILOR DE PROIECT INSCRISE IN CONCURS. DESEMNAREA CASTIGATORILOR.
In cadrul etapei de evaluare a Ideilor de proiecte vor fi intreprinse activitatile privind:
- stabilirea clasamentului prin votarea Ideilor de proiect (clasificare stabilita in urma votului acordat online de catre utilizatorii cu cont realizat pe Website, in procent de 20%);
- stabilirea clasamentului final prin evaluarea Ideilor de proiect in scopul desemnarii celor mai bune 4 (patru) Idei de proiecte aferente locurilor 1,2,3 (granturilor UPC Romania) si locului 4 (Premiul Special al Juriului – participarea in cadrul Camp Kennedy Space Center 2013 (evaluarea realizata de catre juriu va conta in decizia finala in procent de 80%).
Aceasta etapa se va desfasura in perioada 16 decembrie 2012 – 15 februarie 2013.

8.1 DESEMNAREA PROIECTELOR CASTIGATOARE.
8.1.1 Toate Ideile de proiecte  inscrise in mod valabil in Concurs vor fi supuse unui sistem de vot in urma caruia vor fi desemnate 4 (patru) Idei de proiect castigatoare aferente Locului 1, 2, 3, 4. Ideile de proiecte castigatorare vor fi selectate in functie de numarul de voturi obtinut de fiecare din Ideile de proiecte inscrise in Concurs, precum si in functie de decizia juriului. Voturile pot fi acordate online de catre orice utilizator cu cont al Website-ului (conform termenilor si conditiilor Website-ului).
8.1.2 Vizitatorii Website-ului nu pot vota niciuna dintre Ideile de proiect inscrise in cadrul programului Tech School.  Pentru a vota una dintre Ideile de proiect inscrise pe Website, orice vizitator va trebui sa isi creeze un cont de utilizator al platformei. Utilizatorii cu cont creat in cadrul Website-ului pot vota o singura data pe zi, un proiect. Perioada de vot va fi deschisa in perioada 20 iunie – 15 decembrie 2012, ora 24:00.
8.1.5. Utilizatorii cu cont, care au inscris o idee de proiect, vor fi descalificati automat daca se vor folosi de softuri de votat sau de alte programe care vor ajuta la inregistrarea mai multor voturi in favoarea lor. Va exista o limita de un singur vot pe zi pentru fiecare utilizator de cont.

8.1.6. Participantilor li se interzice sa obtina voturi in mod fraudulos sau inadecvat, inclusiv prin oferirea unor premii sau bani pentru a influenta votantii. Organizatorul va supraveghea procesul de votare si isi rezerva dreptul de a descalifica orice vot care rezulta in urma unui abuz sau a unei manipulari a sistemului de votare. Rezultatul votului din partea utilizatorilor cu cont pe Website va reprezenta 20% din totalul scorului obtinut de fiecare proiect.

8.1.7. Un utilizator cu cont poate vota o singura data pe zi, un singur proiect, astfel:
Dupa accesarea Website-ului, sectiunea Proiectul 1000, a unei Idei de proiect, vizitatorului i se va cere sa isi creeze un cont in cazul in care acesta va dori sa voteze.
8.1.8 Procesul de selectie al celor mai bune 4 (patru) Idei de proiecte  castigatoare aferente Locurilor 1,2,3,4 se va desfasura in perioada 16 decembrie 2013 – 15 februarie 2013.
8.1.9 Evaluarea Proiectelor va fi realizata de catre o comisie (juriu) desemnata de catre Organizator si alcatuita dintr-un numar impar de membri, din care vor face parte:
-   mentorii programului Tech School;
- reprezentanti ai Organizatorului si ai partenerilor implicati (Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Discovery Romania).
8.1.10 In procesul de evaluare, vor fi luate in considerare urmatoarele criterii generale pe care Ideile de proiecte castigatoare trebuie sa le indeplineasca:
- sa se incadreze in cel putin unul dintre domeniile propuse de programul Tech School (Astrofizica, Robotica, Programare);
-  sa aduca prin natura sa o imbunatire a vietii de zi cu zi, prin tehnologie; 
- sa respecte toate cerintele Formularului de Inscriere a Ideii de proiect, in momentul inscrierii Ideii de proiect pe site;
- sa corespunda obiectivelor / scopurilor precizate de Organizator in Sectiunea 3 din prezentul Regulament.

SECTIUNEA 9.  METODOLOGIA DE ACORDARE A PREMIILOR
9.1. Criterii de jurizare pentru acordarea punctajelor.
In perioada 16 decembrie – 15 februarie 2013 va avea loc evaluarea finala. La finalul acestei perioade, in urma numararii voturilor juriului si sustinatorilor pentru fiecare idee de proiect inscrisa, se vor alege 10  Idei de proiecte finaliste. Fiecare Idee de proiect inscrisa in program va fi evaluata in felul urmator:

•    Votul juriului – 80%;
•    Voturile utilizatorilor Website-ului cu un cont activ – 20%;

Votul juriului poate intruni un maxim de 100 de puncte, nivelul de punctare fiind proportional cu gradul de indeplinire a criteriilor, iar evaluarea juriului facandu-se in felul urmator:
•    Titlul adecvat al Ideii de proiect: 5 puncte;
•    Creativitatea titlului: 5 puncte;
•    Creativitatea Ideii de proiect: 15 puncte;
•    Fezabilitatea Ideii de proiect: 15 puncte;
•    Utilitatea Ideii de proiect: 15 puncte;
•    Prezentarea explicita a Ideii de proiect: 10 puncte;
•    Prezentarea creativa a Ideii de proiect: 10 puncte;
•    Prezentarea concisa: 5 puncte;
•    Elemente vizuale/ Foto: 10 puncte;
•    Elemente vizuale video: 10 puncte;

Juriul va actiona sub supravegherea Organizatorului a carei decizie este finala si in conformitate cu toate punctele de vedere referitoare la selectia finalistilor. In cazul unui scor egal, participantii aflati in cauza respectiva vor fi reevaluati de reprezentantii UPC care vor folosi aceleasi criterii de evaluare pentru a departaja Ideile de proiect inscrise in program. Organizatorul isi rezerva dreptul de a alege mai putin de 10 Idei de proiecte finaliste in cazul in care nu va primi suficiente idei de proiecte eligibile si calificabile.
Din cele 10 idei de proiecte finaliste,  primele 3 (trei) Idei de proiecte vor obtine granturi care vor permite implementarea proiectului, a patra Idee de proiect clasata dupa cele 3 ca si punctaj scorat fiind recompensata cu Premiul Special al Juriului. Urmatoarele 6 idei de proiecte ce fac parte din lista Ideilor de proiecte finaliste vor putea functiona ca si rezerve in cazul in care unul dintre cele 4 Idei de proiecte selectate ca si castigatoare va fi descalificat sau participantul care a inscris ideea va refuza premiul.

Validarea finalistilor

Fiecare finalist (si fiecare parinte sau tutore legal al fiecarui finalist care are sub 18 ani) ales in functie de criteriile de evaluare stabilite mai sus, va fi anuntat telefonic sau prin mail in maximum doua zile lucratoare de la stabilirea castigatorilor. Finalistii vor trebui sa raspunda in maximum doua zile lucratoare de la data primirii mesajului. In cazul in care acestia nu vor raspunde la mesaj in doua zile lucratoare, participantii vor fi invalidati, urmand ca Organizatorul sa apeleze la rezerve in ordinea desemnarii lor.

Organizatorul nu este responsabil pentru pierderea, interceptarea sau neprimirea notificarii de castigare din orice motiv de catre participant.

Daca se descopera ca unul din finalisti nu a respectat Regulamentul General al programului sau respinge alegerea ca finalist in acest program (indiferent de motivele invocate), acesta va fi descalificat, iar Organizatorul va alege un alt finalist in functie de criteriile de evaluare prezentate mai sus.

Juriul special constituit va avea in vedere criterii speciale de evaluare de mai sus, criterii care reprezinta standardele dupa care Ideile de proiecte ale Concursului „Concursul de proiecte Tech School” vor fi jurizate.
Participantii castigatori vor fi comunicati la data de 16 februarie 2013, ora 12:00, prin publicarea pe Website, sectiunea Proiectul 1000, Idei de Proiecte Castigatoare.

SECTIUNEA 10. PREMIILE CONCURSULUI. CONDITII PRIVIND ACORDAREA PREMIILOR.
10.1 Premiile concursului.
Potrivit deciziei Organizatorului, vor fi acordate urmatoarele premii:
Vor fi desemnate 4 (patru) Idei de proiecte castigatoare. Premiile aferente primelor trei locuri din clasament constau in granturi de finantare, locul 4 fiind recompensat cu participarea in cadrul Camp Kennedy Space Center 2013.
Premiile sunt impartite in felul urmator:
Premiul I: Grant cu valoare maxima de 7000 de euro. Ideea de proiect va primi o finantare de pana la 7000 de euro pentru implementarea acesteia, constand in acoperirea costurilor cu realizarea proiectului. Nu se vor acorda premii in bani.
Premiul II: Grant cu valoare maxima de 5000 de euro. Ideea de proiect va primi o finantare de pana la 5000 de euro pentru implementarea acesteia , constand in acoperirea costurilor cu realizarea proiectului. Nu se vor acorda premii in bani.
Premiul III: Grant cu valoare maxima de 3000 de euro. Ideea de proiect va primi o finantare de pana la 3000 de euro pentru implementarea acesteia, constand in acoperirea costurilor cu realizarea proiectului. Nu se vor acorda premii in bani.
Premiul IV (Premiul Special al Juriului)  - participarea castigatorului Camp Kennedy Space Center 2013 (UPC Romania va asigura plata integrala a scolii de vara, cheltuielile de cazare, acomodare, masa si transport pentru castigator. Acesta va fi insotit de un tutore legal, caruia ii vor fi asigurate cheltuielile de cazare, acomodare, masa si transport).
10.2 Conditii de acordare a premiilor:
10.2.1 Oferirea Granturilor
Organizatorul va acoperi costurile cu realizarea proiectelor celor 3 (trei) participanti castigatori, aferent Locului 1, 2, 3, valorile maxime fiind: premiul de 7000 Euro, 5.000 Euro si, respectiv, 3000 Euro in echivalent lei.

10.2.2 Participarea la Camp Kennedy Space Center 2013
Organizatorul va acorda participantului ce ocupa locul 4, in clasamentul alcatuit in urma procesului de jurizare, un bilet preplatit pentru Camp Kennedy Space Center 2013, Organizatorul anagajandu-se ca va suporta integral cheltuielile de participare, acomodare, cazare si masa ale castigatorului, cat si chestuielile de acomodare cazare si masa ale tutorelui legal care il va insoti.

10.2.3 Toate premiile acestui Concurs trebuie sa fie revendicate pana la data de 18 februarie 2013. In caz contrar, acele premii nerevendincate vor fi oferite rezervelor (in acest caz, urmatorilor finalisti ce au primit urmatorul punctaj din clasament).
10.2.4 Valoarea totala si/sau valoarea individuala a premiilor acordate, potrivit prevederilor prezentului Regulament, participantilor declarati castigatori vor fi stabilite ulterior printr-un act scris, parte integranta din prezentul Regulament.
10.2.5. Niciunul dintre premiile oferite castigatorilor Concursului nu poate fi inlocuit cu contravaloarea acestora in bani ori cu un alt bun sau serviciu.
10.2.6 Orice premiu va fi acordat participantului indreptatit numai daca sunt respectate prevederile prezentului Regulament si legislatiei aplicabile. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda ori, dupa caz, de a retrage premiul acordat, fara vreo despagubire, in urmatoarele situatii:
a) daca participantul nu are dreptul de a participa la Concurs;
b) daca participantul nu s-a inscris in mod valabil in Concurs;
c) daca participantul a inscris in Concurs o idee de proiect care nu respecta conditiile si/sau caracteristicile solicitate ori daca ideea de proiect prezinta elemente definitorii care nu sunt in masura sa conduca la indeplinirea scopului pentru care Concursul este organizat;
d) daca participantul nu respecta oricare dintre prevederile cuprinse in acest Regulament ori termenii si conditiile de utilizare a Website-ului;
e) daca participantul nu a furnizat in mod corespunzator sau in timp util informatii solicitate de Organizator si/sau solicitate prin prezentul Regulament.
f) daca participantul a incercat fraudarea sistemului / mecanismului Concursului sau a intreprins orice alte actiuni care ar putea afecta imaginea acestui Concurs sau imaginea Organizatorului.
g) daca participantul nu a respectat / nu se incadreaza in Criteriile de Eligibilitate, mentionate in prezentul Regulament.

SECTIUNEA 11. DECLARATII SI GARANTII
Fiecare Participant care se inscrie in programul Tech School declara si promite urmatoarele aspecte: ideea de proiect inregistrata ii apartine in totalitate, nu a mai fost publicata si nici nu este preluata. Materialele inscrise in program nu contin virusi, nu sunt deteriorate si la momentul inregistrarii nu fac obiectul unui litigiu sau al unui denunt. Proiectul inscris nu va viola sau incalca drepturile intelectuale sau drepturi ale unei persoane sau entitati. De asemenea, ideea de proiect inscrisa nu va incalca nicio lege in vigoare si nu va fi defaimatoare sau calomniatoare.

SECTIUNEA 12. DECLARATIE DE DREPTURI
Fiecare Participant (si parintii sau tutorele legal) din program ii acorda Organizatorului drepturi de autor complete asupra Ideilor de proiect inregistrate in vederea publicarii, transmiterii, exploatarii, sublicentierii, transformarii, compilarii cu alte materiale, alterarii pe website-ul programului sau pe alte websiteuri care apartin Organizatorului sau a altor entitati ale proiectului. Fara a limita cele mentionate mai sus, fiecare Participant (si parintii sau tutorele legal) trebuie sa cunoasca si sa accepte ca Organizatorul are dreptul, in propria sa discretie, de a edita, modifica, scana sau multiplica ideea de proiect in orice mod sau scop pe care l-ar avea sau l-ar dori. De fiecare data cand Organizatorul va folosi ideea de proiect a Participantului, il va recunoaste pe acesta din urma drept creatorul Ideii de proiect (se intelege si se convine ca esecul ocazional sau accidental de a oferi o astfel de identificare nu trebuie sa constituie o incalcare de orice obligatie sau sa afecteze drepturile Organizatorului asupra Ideii de proiect). Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea drepturilor de copyright de catre utilizatorii website-ului TechSchool.ro

SECTIUNEA 13. TAXE / IMPOZITE
13.1 Organizatorul este raspunzator pentru plata taxelor / impozitelor aferente premiilor acordate castigatorilor Concursului in baza prezentului Regulament, taxe / impozite pe care Organizatorul (personal sau prin intermediul unui tert desemnat) le va calcula si plati in conformitate cu prevederile Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

SECTIUNEA 14. INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI.
14.1 Concursul poate inceta oricand in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura fie desfasurarea in bune conditii a Concursului, fie indeplinirea scopului pentru care Concursul este organizat.
14.2    Situatiilor avute in vedere la alin. (1) le sunt asimilate si hotararea si / sau actul de putere publica al instantei competente sau altei autoritati publice competente.
14.3 Concursul poate fi suspendat ori poate inceta oricand in baza deciziei Organizatorului, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubire, cu conditia ca Organizatorul sa comunice in prealabil o astfel de situatie.

SECTIUNEA 15. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
15.1  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Participantii le furnizeaza.
15.2  Tuturor participantilor la prezentul program le sunt garantate drepturile cu privire la protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu Legea nr 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, printre care:
-    dreptul de acces la date: pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
- dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
-dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

15.3  La cererea oricarui participant, Organizatorul va asigura acestora exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la Concurs vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, Soseaua Nordului numarul 62D, Sector 1, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

15.4  Organizatorul le poate solicita castigatorilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor si orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest aspect ramanand la libera lor alegere.

SECTIUNEA 16. CONDITII GENERALE
Participantii (si parintii sau tutorele legal) sunt de acord ca Organizatorul nu este responsabil pentru nicio pierdere, distrugere sau accidentare de niciun fel care au rezultat in urma participarii la acest proiect, in activitatile legate de proiect si de premii. Organizatorul nu isi asuma reponsabilitatea asupra daunelor aparute calculatoarelor participantilor de pe care au accesat website-ul proiectului sau ale altor sisteme computerizate, linii telefonice, retele de internet, intarzieri survenite la procesarea datelor calculatorului personal care tin de natura tehnica sau umana.

Fara a limita cele mentionate mai sus, Organizatorul nu este responsabil pentru Ideile de proiecte incomplete, ilegibile, deformate, ratacite, tiparite gresit, cu intarziere, pierdute, deteriorate, furate sau trimise dupa data de incheiere a inscrierilor. De asemenea, Organizatorul nu este responsabil pentru deconectarea, pierderea, intreruperea, inaccesarea retelelor de internet, de telefonie, de sateliti, de site-uri web sau alte conexiuni, erori de orice natura sau captare eronata a informatiei.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice orice participant care nu respecta Regulamentul, care ii agreseaza, ameninta pe ceilalti participanti, care are un comportament neadecvat, care incearca sa saboteze proiectul sau pe ceilalti participanti. De asemenea, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sau alte solutii (inclusiv onorariul avocatului) acelor persoane care incalca acest Regulament in limita legislatiei in vigoare.

Daca proiectul va lua sfarsit mai devreme decat data anuntata initial, Organizatorul (in masura in care va fi cu putinta) va alege posibilii finalisti si castigatori care au respectat Regulamentul si care si-au inscris Ideile de proiecte pana la data terminarii programului.

Acest Regulament nu poate fi modificat in niciun fel, exceptand situatia in care acesta este redactat intr-un document de catre un reprezentant autorizat in mod corespunzator de catre Organizator, in conformitate cu legea.

Invaliditatea sau inopozibilitatea oricarei prevederi a acestor reguli nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea oricarei alte prevederi. In cazul in care orice prevedere este declarata invalida, inaplicabila sau ilegala, aceste reguli raman la fel, in vigoare si vor fi interpretate in conformitate cu termenii lor, ca in cazul in care prevederea invalida sau ilegala nu ar fi continuta in acest document.


SECTIUNEA 17. LEGEA APLICABILA. LITIGII.
10.1 Prezentul Regulament este supus legii romane.
10.2 Eventualele litigii decurgand din sau in legatura cu acest Regulament se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu se ajunge la o intelegere pe aceasta cale, litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Organizatorului din Bucuresti. Orice reclamatii sau sesizari referitoare la prezentul proiect se primesc in scris, la adresa Bucuresti, Soseaua Nordului 62 D, sector 1, Romania de catre Organizator pana la data de 15 februarie 2013 (inclusiv), data postei.

Prezentul Regulament include o anexa si a fost redactat astazi, data autentificarii, in 4 (patru) exemplare originale, din care 3 (trei) exemplare s-au inmanat Organizatorului si 1 (un) exemplar au ramas in arhiva biroului notarial.


UPC ROMANIA


ANEXA
la REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Tech School”


Perioada:  20 iunie 2012 – 27 iulie 2013

Prezenta anexa cuprinde regulamentul de inscriere in cadrul Taberei de vara Tech School, o scoala destinata participantilor la concursul Tech School, care isi inscriu Ideile de proiect in perioada 20 iunie – 27 iulie 2012 – ora 24:00, ale caror proiecte vor fi alese de juriu.

Tabara de vara Tech School este o scoala de vara, constituita in scopul de a oferi mentorat participantilor care trec de procesul de jurizare aferent acestui concurs.

Inscrierea Ideilor de Proiecte se poate realiza in perioada 20 iunie - 27 iulie 2012 prin modalitatile descrise la Sectiunea 1 de mai jos(online sau in scris).

Concursul Taberei de Vara Tech School este organizat exclusiv pentru participantii cu Idei de proiecte inscrise in intervalul 20 iunie –27 iulie 2012.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa oricare din conditiile privind organizarea Concursului Taberei de Vara Tech School, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea acestuia, cu conditia anuntarii prealabile pe Website.

Modificarile si/sau completarile vor fi comunicate cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile, prin afisarea pe Website.

SECTIUNEA 1. INSCRIEREA IN CONCURSUL TABARA DE VARA TECH SCHOOL
Inscrierea propriu-zisa in Concursul Taberei de Vara Tech School  se va realiza in aceleasi conditii de inscriere ca si in cazul concursului de idei de proiecte Tech School si presupune atat acceptarea prevederilor prezentului Regulament Oficial al concursului „Tech School”, cat si a Termenilor si Conditiilor privind utilizarea Website-ului, disponibile prin accesarea optiunii ‚”Termeni si Conditii”.
Inscrierea online in cadrul concursului Tabara de Vara Tech School presupune respectarea urmatoarelor etape:
a) Inscrierea in cadrul concursului Tech School in intervalul 20 iunie –27 iulie 2012;
b) Selectare bifei „Vreau sa ma inscriu in Tabara de Vara Tech School”, in campul prezent pe pagina formularului inscriere a Ideii de proiect in cadrul concursului Tech School;
 Prin completarea formularului de inscriere disponibil, participantul va furniza in mod obligatoriu urmatoarele informatii solicitate:
- numele si prenumele
- telefonul
- adresa de e-mail valida;
- sex;
- data nasterii;
- judetul, orasul;
Completarea de catre participanti a formularului de inscriere reprezinta consimtamantul expres al acestora cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Organizator, in scopurile mentionate in prezentul Regulament.
Participantul are obligatia de a selecta optiunea Acordul Parintilor pentru inscrierea Ideii de proiect, cat si pentru a-si utiliza datele personale pentru inscrierea Ideii de proiect. Organizatorul nu poate fi tras la raspundere pentru inexistenta unui acord prealabil al parintilor/tutorelui legal al participantul si poate atrage descalificarea participantul in cazul in care Ideea de proiect a acestuia este declarata castigatoare. Prin acest acord, participantul isi asuma responsabilitatea ca exista Acordul Parintilor pentru utilizarea datelor personale de catre Organizator.

Odata cu inscrierea in Concursul Tabara de Vara Tech School, participantul se obliga ca, in eventualitatea castigarii unui loc in Tabara de Vara Tech School, sa fie de acord cu perioada de desfasurare a Taberei de Vara Tech School mentionata de Organizator in prezentul Regulament.
Inscrierea si, respectiv, confirmarea inscrierii in Concurs Tabara de Vara Tech School, conform celor mentionate in prezentul Regulament echivaleaza cu acordarea consimtamantului de catre reprezentantii legali ai participantilor respectivi.

SECTIUNEA 2. EVALUAREA IDEILOR DE PROIECTELOR INSCRISE IN CONCURS. DESEMNAREA CASTIGATORILOR.
In cadrul Concursului Tabara de Vara Tech School vor fi intreprinse activitati privind:
- stabilirea clasamentului prin jurizarea Ideilor de proiect (clasificare stabilita in urma procesului de jurizare de catre Juriului Tech School)
- stabilirea clasamentului final prin evaluarea Ideilor de proiect, in scopul desemnarii celor mai bune 30 (treizeci) Idei de proiecte – 20 de Idei de proiecte castigatoare si 10 rezerve.
In perioada de evaluare a Ideilor de proiecte pentru Concursul Tabara de Vara Tech School, utilizatorii care au aplicat la Concursul Tabara de Vara Tech School nu isi vor mai putea edita descrierea Ideilor de proiecte inscrise.
Aceasta etapa se va desfasura in perioada 28 iulie – 12 august 2012.

2.1 DESEMNAREA IDEILOR DE PROIECT CASTIGATOARE
2.1.1 Toate Ideile de proiect inscrise in mod valabil in Concursul Tabara de Vara Tech School vor fi supuse procesului de jurizare.
2.1.2 Cei 20 de participanti ale caror Idei de proiecte au fost declarate castigatoare ale locurilor in Tabara de Vara Tech School vor fi publicati pe Website, in perioada 13 august – 17 august 2012. Confimarea participarii acestora in Tabara de Vara  Tech School si intocmirea documentatiei necesare se va face in perioada 20 august – 22 august 2012.

2.2 DESEMNAREA IDEILOR DE PROIECT CASTIGATOARE INSCRISE IN CONCURS.
2.2.1 Procesul de desemnare a celor mai bune 20 (douazeci) Idei de proiecte castigatoare aferente, cat si a celor 10 rezerve se va desfasura in perioada 13 august – 17  august 2012.
2.2.2 Evaluarea Ideilor de  Proiectelor va fi realizata de catre o comisie (juriu) desemnata de catre Organizator si alcatuita dintr-un numar impar de membri, din care vor face parte:
- mentorii programului Tech School;
- reprezentanti ai Organizatorului si ai partenerilor implicati (Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Discovery Romania).
2.2.3 In procesul de evaluare, vor fi luate in considerare aceleasi criterii generale pe care Ideile de proiecte castigatoare trebuie sa le indeplineasca si in cazul Concursului Tech School, criterii mentionate in prezentul Regulament in cadrul articolului 8.1.10 al Regulamentului Oficial al concursului Tech School.
2.2.4 Juriul special constituit va avea in vedere criteriile speciale de evaluare,  mentionate la art. 9.1 din Regulament.

SECTIUNEA 3. Conditii de acordare a premiilor
Participarea in Tabara de Vara Tech School:
Pentru acordarea efectiva a premiului constand in participarea in tabara a celor 20 de participanti declarati castigatori, este necesara indeplinirea urmatoarelor conditii cumulative:
- castigatorii vor confirma participarea lor in Tabara de Vara Tech School, insotind participarea de un acord scris al unui parinte/tutore legal.
- castigatorii se obliga sa respecte orice element al programului stabilit de catre Organizator, aplicabil in Tabara de Vara Tech School.
3.1 Participarea in cadrul Taberei de Vara Tech School trebuie sa fie indicata in cadrul unui interval de 72 de ore de la anuntarea participantului de catre Organizator, cu privire la castigarea premiului. In caz contrar, Organizatorul va face apel la rezervele desemnate in cadrul procesului de jurizare, in functie de punctajul intrunit de acestea – urmatorul participant din top.
3.2 Valoarea totala si/sau valoarea individuala a premiilor acordate castigatorilor, potrivit prevederilor prezentului Regulament, vor fi stabilite ulterior printr-un act aditional, parte integranta din prezentul Regulament.
3.3 Niciunul dintre premiile oferite castigatorilor Concursului Tabara de Vara Tech School nu poate fi inlocuit cu contravaloarea acestora in bani ori cu un alt bun sau serviciu.
3.3 Orice premiu va fi acordat numai daca sunt respectate prevederile prezentului Regulament si legislatia aplicabila. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda ori, dupa caz, de a retrage premiul acordat, fara vreo despagubire, in situatiile mentionate in articolul 10.2.6 din Regulament.

SECTIUNEA 4. TAXE / IMPOZITE
Organizatorul este raspunzator pentru plata taxelor / impozitelor aferente premiilor acordate castigatorilor Concursului in baza prezentului Regulament, taxe / impozite pe care Organizatorul (personal sau prin intermediul unui tert desemnat) le va calcula si plati in conformitate cu prevederile Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

SECTIUNEA 5. INCETAREA / SUSPENDAREA CONCURSULUI Tabara de Vara Tech School
5.1 Concursul poate inceta oricand in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura fie desfasurarea in bune conditii a Concursului, fie indeplinirea scopului pentru care Concursul este organizat.
5.2 Concursul poate fi suspendat ori poate inceta oricand, in baza deciziei Organizatorului, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubire, cu conditia ca Organizatorul sa comunice in prealabil o astfel de situatie.

UPC ROMANIA


Niciun comentariu despre subiectul „Concursul Tech School, un proiect lansat de UPC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile